Evet arkadaşlar, bu konuda tam olarak bir Trendyol PC dediğimiz bir sistemi inceleyeceğiz.
Bir arkadaşımın sistemi bir iki şey dolayısıyla bana getirme durumu oldu, ben de bu esnada sistemi güzelce inceledim. Artısını ve eksisini hep beraber konuşalım.
Parçalar Trendyol'daki ürün sayfasında yazmıyor. İlk olarak sistemdeki parçaları size söyleyeyim:
Parça kalitelerine dikkat ederseniz genel olarak en ucuz modeller tercih edilmiş. Kendi marka M.2 ve RAM'leri hakkında konuşmak bile istemiyorum.
INNO3D RTX 4060 modeli hakkında pek fazla bilgiye sahip değilim ama en ucuz 4060 modellerine baktığımızda kendisi en ucuz değil. Belki onlar toplu aldıklarında en ucuza gelmiş model bu olabilir.
Peki ya bu sistemi biz toplasaydık ne kadara toplardık?
Bu fiyata, hem Trendyol'daki o sistemden daha iyi ve ek olarak da daha ucuza bir sistem yaptınız. Ben kendim toplamayayım hazır olsun derseniz de:
www.gaming.gen.tr
Alın size RTX 4060'lı en uygun sistem. Yeter ki paranızı şu saçma sapan Trendyol PC'lerine harcamayın. Gerçekten üzülüyorum.
Bir arkadaşımın sistemi bir iki şey dolayısıyla bana getirme durumu oldu, ben de bu esnada sistemi güzelce inceledim. Artısını ve eksisini hep beraber konuşalım.
Parçalar Trendyol'daki ürün sayfasında yazmıyor. İlk olarak sistemdeki parçaları size söyleyeyim:
- Ryzen 5 5600
- BIOSTAR B450M-H
- Tek slot 16 GB RAM (yanlış görmediysem Dragos marka)
- Dragos 512 GB M.2 SSD
- INNO3D RTX 4060
- Power Supply hakkında, kasanın arkasında herhangi bir PSU marka etiketi yoktu. Diğer tarafta kaldıysa bilmiyorum.
Parça kalitelerine dikkat ederseniz genel olarak en ucuz modeller tercih edilmiş. Kendi marka M.2 ve RAM'leri hakkında konuşmak bile istemiyorum.
INNO3D RTX 4060 modeli hakkında pek fazla bilgiye sahip değilim ama en ucuz 4060 modellerine baktığımızda kendisi en ucuz değil. Belki onlar toplu aldıklarında en ucuza gelmiş model bu olabilir.
Peki ya bu sistemi biz toplasaydık ne kadara toplardık?
- En ucuz kutusuz - fanlı Ryzen 5 5600 modelinin fiyatı şu anda 3.547 Türk Lirası.
- Ben daha iyi bir tercih yaptığımı düşünerek Gigabyte B550M-K tercih edeceğim. Kendisi 2.889 Türk Lirası.
- 2x8 GB RAM tercih edeceğim. Anakart 4 slota sahip. Yükseltme yapılabilir. T-Force Vulcan Z RED 16 GB 1.214 Türk Lirası.
- Şu anda en ucuz RTX 4060 modeli Galax ve 10.347 Türk Lirası.
- MSI MAG Force M100A 600W PSU'lu modeli. 2.889 Türk Lirası.
- Fiyat/Performans olarak güzel olduğunu düşündüğüm bir M.2 tercih edeceğim. PNY CS3030 1.335 Türk Lirası.
Bu fiyata, hem Trendyol'daki o sistemden daha iyi ve ek olarak da daha ucuza bir sistem yaptınız. Ben kendim toplamayayım hazır olsun derseniz de:

ESPOR-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4060 hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.

Alın size RTX 4060'lı en uygun sistem. Yeter ki paranızı şu saçma sapan Trendyol PC'lerine harcamayın. Gerçekten üzülüyorum.