Detaylar
Kim cevapladı?Fedora'nın son sürüm ISO'sunu Ventoy ile flasha yazdırıp boot et. Fedora'yı live olarak çalıştır ve kurmadan once Wi-Fi'yi sesleri vb. kontrol et. Ardından masaüstündeki install hard Drive'a tıklayıp diskler kısmına gel. Windows hangi diske kuruluysa o disk değil en az 30 GB'lık bir diske kur. Kurulumu yaptıktan sonra NVIDIA ekran kartın varsa NVIDIA driverlarını kur ve kullanmaya başla.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Fedora'nın son sürüm ISO'sunu Ventoy ile flasha yazdırıp boot et. Fedora'yı live olarak çalıştır ve kurmadan once Wi-Fi'yi sesleri vb. kontrol et. Ardından masaüstündeki install hard Drive'a tıklayıp diskler kısmına gel. Windows hangi diske kuruluysa o disk değil en az 30 GB'lık bir diske kur. Kurulumu yaptıktan sonra NVIDIA ekran kartın varsa NVIDIA driverlarını kur ve kullanmaya başla.
Hocam disk böldüm 50 GB yeter mi?
Gündelik kullanım için yeterli.
Kurulumda başka bir diski seç.Arkadaşlar Dual boot Fedora kurmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Bir de kurduktan sonra ne yapmalıyım?
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Hocam Fedora install kısmında disk seçiyorum hata veriyor yeterli alan yok diyor anlamadım?
Ama yeterli alan var.
Hocam Fedora install kısmında disk seçiyorum hata veriyor yeterli alan yok diyor anlamadım?
Ama yeterli alan var.
Doğru diski seçtiğinize emin misiniz? Fedora 40 15 GB yer kaplıyor çünkü.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Doğru diski seçtiğinize emin misiniz? Fedora 40 15 GB yer kaplıyor çünkü.
Hocam şöyle bir şey gördüm bir de kullanılabilir alan 4.1mib yazıyor ama öyle değil.
- Makaleler
- 14
Eski bir konu. Yine de cevap yazmak istiyorum. Techolay bir rehber yayınladı.