N11'den N11 satıcısından DualSense aldım, joysticklerin içinde bazı lekeler var, büyük ihtimal iade ürünü geldi ama ben yine de şunu sormak istiyorum; yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi analoglar tam 0'a 0 değil. Normal midir bu? DualSense'i olanlar da bir kontrol edebilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?İçimi rahatlattınız. Lekeyi silip devam mı edeyim? İade mi edeyim sizce? Başka sorun yok.
İçimi rahatlattınız. Lekeyi silip devam mı edeyim? İade mi edeyim sizce? Başka sorun yok.
Ben olsam Steam'deki DSX Uygulaması ile detaylı test yapardım, sorun yoksa iade etmeye gerek yok. Lekeyi halletmeniz koşuluyla.
Az önce kurdum, sorun yok DSX'de ama ürünün alt kısmında çok ufak bir darbe var ama kullanıma sorun teşkil etmiyor. İade etmek istediğimi söylediğimde servis raporu gerekli diyorlar, uzun iş cidden. Bence sorun çıkarsa iade edeyim.Ben olsam Steam'deki DSX Uygulaması ile detaylı test yapardım, sorun yoksa iade etmeye gerek yok. Lekeyi halletmeniz koşuluyla.
Evet normal. Bende de hiçbir zaman sabit durmuyor DualSense. Niye bilmiyorum. Fır fır dönüyorlar ama hiçbir problem yok. 
Kol çok güzelmiş. Ah, ah. Keşke alt kısmında ufak darbe olmayaydı iyiydi.Evet normal. Bende de hiçbir zaman sabit durmuyor DualSense. Niye bilmiyorum. Fır fır dönüyorlar ama hiçbir problem yok.![]()
Zaten gelen ürün Gen 4. Model kodu B ile bitiyor. Stick drift en az yaşanan gen. Umarım böyle devam ederNormal. Biz ona jitter diyoruz. Stick drift olmadığı ve tek yöne doğru karakter koşmadığı sürece sorun yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet