Dostlar gece gece sinirlerim bozuldu, içimi dökmek istiyorum. 30 dakika kadar once bana takintili ve bizim Discord sunucumuzdan attigimiz kizin babasi beni aradi. Kiz yalancinin teki, herkes arkasindan konusuyor ve nefret ediyor. Neyse açtım telefonu dedi oldugun yere gelirim beni delirtme kizimla ugrasma dedim ben ne uğraşacağım dedim. Tehdit etmesi acayip sinirlerimi bozdu. Tam da dugundeyim. Babama soylemedim ozellikle sinirleri bozulmasin diye. Neyse arkadasima soyledim birkaç sunucunun sahibi olan. Ayrica akrabalarimda sordu ve anlatinca herkes hiçbir şey yapamaz rahat ol dedi. Neyse ben engelledim bu adami. Ama dedigim gibi sinirimi bozan o pisligin yalan soylemesi ve o herifin beni tehdit etmesi. Yorumlarinizi bekliyorum dostlar. Okuyanlara teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?SoldierBoyBabam
Üstün
Kimin düğünüydü hocam?
Annemin hocam.
Ya cok sag ol hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç yaşındasın?
A
Allah mesut etsin, gecmis olsun.
Saçma sapan insanlarla ilişki kurmayın, kaç yaşındasınız? Yani size gidin onu tehdit edin buna göz dağı verin yerine onlarla ilişkinizi kesip işin peşinden gitmemenizi izinizi kaybettirmenizi tavsiye ederim. Hayattaki en büyük nimet saçma insanları hayatına katmamaktır. Şunu bilin ki herkesi tanımak kimseyi tanımamaktan daha kötüdür. Daha yolun çok başındasınız, yani o mesaj atıp bu adam bana bir şey yapar mı diye sorduğunuz kişiler bile sizi kolayca ele verebilirler. Yanlış yoldasınız. Kimseye güvenmemeyi kaybederek öğreneceksiniz.
Son düzenleme:
Dedim zaten onu da kapatirken hocam.Azdan az çoktan çok gider hocam, ben olsam erkeksen gel derdim, 40-45 yaşındaki adam cebinden silah çıkartacak hali yok.
Hem haksız hem tehdit ediyor.
16.
Hocam tamamen haklisiniz. Kesinlikle dikkate alacagim.Saçma sapan insanlarla ilişki kurmayın, kaç yaşındasınız? Yani size gidin onu tehdit edin buna göz dağı verin yerine onlarla ilişkinizi kesip işin peşinden gitmemenizi izinizi kaybettirmenizi tavsiye ederim. Hayattaki en büyük nimet saçma insanları hayatına katmamaktır. Şunu bilin ki herkesi tanımak kimseyi tanımamaktan daha kötüdür. Daha yolun çok başındasınız, yani o mesaj atıp bu adam bana bir şey yapar mı diye sorduğunuz kişiler bile sizi kolayca ele verebilirler. Yanlış yoldasınız. Kimseye güvenmemeyi kaybederek öğreneceksiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: