Jahrein Fan

Üstün
Makaleler
4
Abilerim kardeşlerim selamünaleyküm,

Dünkü yaşadığım komik olayı anlatacağım sizlere, dün babamla kahvaltı yaptık babam işe gitti çay kalmıştı bana o çay 1 saat bekledi ve soğudu sonra altını yaktım telefonla oynamaya başladım sonra yanık kokusu gelmeye başladı. İlk başta telefondan geldi sandım ama koklayınca telefondan gelmediğini anladım dışarıdan geliyordur diye düşündüm sonra mutfağa gittim bir baktım çaydanlık yanmış meğerse altındaki su bitmiş hemen altını kapatıp çeşmede ıslattım ama nafile hatta duman çıkıyordu o derece yanmıştı yani unutkanlığım yüzünden çaydanlık yaktım. Neyse bu kadardı iyi Sosyaller!

Dünkü yaşadığım komik olayı anlatacağım sizlere, dün babamla kahvaltı yaptık babam işe gitti çay kalmıştı bana o çay 1 saat bekledi ve soğudu sonra altını yaktım telefonla oynamaya başladım sonra yanık kokusu gelmeye başladı. İlk başta telefondan geldi sandım ama koklayınca telefondan gelmediğini anladım dışarıdan geliyordur diye düşündüm sonra mutfağa gittim bir baktım çaydanlık yanmış meğerse altındaki su bitmiş hemen altını kapatıp çeşmede ıslattım ama nafile hatta duman çıkıyordu o derece yanmıştı yani unutkanlığım yüzünden çaydanlık yaktım. Neyse bu kadardı iyi sosyaller!

Çok benzer bir anıyı otomatik atma sistemi iptal edilmiş kettle ile yaşamıştım. Geçmiş olsun :D :D :D

Ben de çaydanlık sapını yakmıştım, 4.gözü açacağıma 3.gözün altını yakınca sap simsiyah olmuştu.

Benim de çayı yaktığım olmuştur da çaydanlığı yaktığım hiç olmadı. Bir keresinde dandik markasız bir kettle yakmıştım tuşu çalışmamış bir de plastikti o daha beter oldu daha geç görsem ev yanmıştı. Ben de bu konuyu kabirden okuyordum.

Dünkü yaşadığım komik olayı anlatacağım sizlere, dün babamla kahvaltı yaptık babam işe gitti çay kalmıştı bana o çay 1 saat bekledi ve soğudu sonra altını yaktım telefonla oynamaya başladım sonra yanık kokusu gelmeye başladı. İlk başta telefondan geldi sandım ama koklayınca telefondan gelmediğini anladım dışarıdan geliyordur diye düşündüm sonra mutfağa gittim bir baktım çaydanlık yanmış meğerse altındaki su bitmiş hemen altını kapatıp çeşmede ıslattım ama nafile hatta duman çıkıyordu o derece yanmıştı yani unutkanlığım yüzünden çaydanlık yaktım. Neyse bu kadardı iyi sosyaller!

Komik olan kısımı yazmayı unutmuşsunuz sanırım.