Dünyanın başındaki ABD ve Batı belası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pesimist
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 175
  • Görüntüleme Görüntüleme 7B
  • Etiketler Etiketler
    abd
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olaydan bağımsız şunu söylemek isterim ki; Elbette böyle herkese açık yerlerde profesyonel sınırlar dahilinde durmanın ve genel olarak, bir insanın görüşüne katılsanız da, katılmasanız da küfürle yaklaşmayı ben de doğru bulmuyorum. Ancak islam konuları beni aşar çünkü islam ile pek içli dışlı değilim ve tekrar söylüyorum ben, gerçek ahlaklı geleneksel kültürün gelmesini istiyorum. Yani bunda, taciz ve tecavüz olmaz, özel bir eğitim vardır. Yarı modern, yarı geleneksel bir şey arıyorum.

Sözde dininde inanmamak bir özgürlük, tüm gün Batı değerlerine karışıyor. Az sola gideceğinize sağa gidip ninjalarınız ile birlikte takılmanıza kimse bir şey demiyor. Avrupa’yı bu kadar kıskanmanıza gerek yok ama bu kafayla sınırdan geçmeniz imkansız. LGBT, korkulu rüyanız olmuş. Özgürlük size fazla geliyor sanırım.

Ben direk merkezciyim hocam. Ne solcuyum, ne de sağcı. Ben, merkezci olmayı idealizm olarak görüyorum. Herşeyin en dengelisi yani.

Ya adamlar gayleri çatıdan atıp öldürüyorlar ama hoşgörülüler
O gayler, normalliğin önüne geçmiş, modern toplumlarda trolar lezbiyenler hetero erkeklerden çok daha fazla destekleniyor, hatta çok daha kolay eş buluyor. Git sohbet sitelerine hesap aç, kaç tane nonoş düşmüş sen bile şaşırırsın. Top pasif bulmak isteyen 2 dk'da bulur. Ama normal hetero erkekler kadına zor ulaşır. Sorun burada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…