Abi azcık sakin olalım ya. Vallahi bak. Bu kadar olmayalım abi. Bugün herkes birbirine dalıyor abi yapmayın ya. Amerika da batsın Doğu da abi ya. Lütfen ya.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Benimle iletişim kurma lütfen.Amerikanın iyi yanları kadar dünyaya verdikleri zarar da var, İslam ülkelerine hakim olmadığım için o konuda net bir yorum yapamayacağım ancak, Batının özellikle Asya ülkelerini dahi bozduğunu ve gelenekselliklerini zamanla kaybettiklerini biliyorum. Bu sebeple, Amerika karşıtıyım. Amerika sosyal kültür emperyalizmi olmamalıydı. Taciz ve tecavüzün kültürü olmaz zaten, normalde arabistan gibi islam ülkelerinde böyle tecavüz gibi şeyler olmaması gerekir çünkü islam dinine göre bu günahtır.
Sebep?
Benim kimseyle bir derdim yok, ama forumun sahibi gelip bana küfür ediyor. Olacak iş değil. İşte profesyonellik düzeyi. Bak, beğenmediğin o Erdem kadar ol canımı ye. : DAbi azcık sakin olalım ya. Vallahi bak. Bu kadar olmayalım abi. Bugün herkes birbirine dalıyor abi yapmayın ya. Amerika da batsın Doğu da abi ya. Lütfen ya.
Derdin yok aynen kanka, akıl karı olmayan saygı duyulamayacak şeyleri ** gibi savunursan o cevabı da alır susarsın. Kabul et artık, senin o bahsettiğin doğu ülkelerindeki insanlar o kadar kafasız ki duruma göre aileni bulsalar bile tecavüz edebilecek kadar potansiyelliler. Sen hala batı cart curt zırvalamaya devam et.Benim kimseyle bir derdim yok, ama forumun sahibi gelip bana küfür ediyor. Olacak iş değil. İşte profesyonellik düzeyi. Bak, beğenmediğin o Erdem kadar ol canımı ye. : D
Lütfen beni işin içine karıştırma,Benim kimseyle bir derdim yok, ama forumun sahibi gelip bana küfür ediyor. Olacak iş değil. İşte profesyonellik düzeyi. Bak, beğenmediğin o Erdem kadar ol canımı ye. : D
Ve tabii ki mağdur kartını çıkardı 
Erdem bu Batı konuların ile forumda iç savaş başlattın. Mutlu musun? Senin özgüvensizliğin nelere mal oldu
.
Bakın tekrar söylüyorum, benim kimseyle bir derdim yok. Ama ettiği küfür sonrası, @Recep Baltaş haksız duruma düşmüştür. Ben konuyu burada kapatıyorum. Böyle bir ortamda profesyonel düzeyde bir açık oturum sağlamanın imkanı yok.
Mağdur etmeyeceksin o zaman. Bu kadar basit.
Bakın tekrar söylüyorum, benim kimseyle bir derdim yok. Ama ettiği küfür sonrası, @Recep Baltaş haksız duruma düşmüştür. Ben konuyu burada kapatıyorum. Böyle bir ortamda profesyonel düzeyde bir açık oturum sağlamanın imkanı yok.
MJOPSKDFHGDOIFPJHLDMHJFSOJPHŞDKÖOPGFJHKOPŞFDKHOFPJHOPGFKJDGOPJHOPDGFŞLKGDFOPJOPGDFKHDOFPKJHPFDŞKHDFĞPHJPĞDFKLHFSPĞKHĞPSFKLHFĞPKHĞPSFKHĞPSFDKHPĞSFKHSFDPĞKGĞPSDKPĞSĞSHPĞDSKGHĞPDAGKDAPĞGKDA
Bu trollerin ortak noktası galiba bu ya, üstü kapalı kapalı komik şeyler zırvalayıp sonra "yAĞĞ foRUm sahibi Bana LaF etti" rolüne girmeyi çok seviyorlar.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.