Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afganistan'da Crime verisini yine göremedim. :rofl: :rofl:

1720816974266.webp

Afganistan'daki Bacha Bazi gibi mi? Kadın cinsel organını sünnet eden M wördler gibi mi?
Çocuk yaştaki evlatlarını travesti yapan mı ? LGBT adı altında sapık ideolojilerine alet edenleri mi savunuyorsun? Bu adamlar bugün çocuklarını top yapar, ertesi gün cinsel rüşt yaşını indirir. Ki, zaten kafalarına göre, eyaletlere göre yaş belirliyorlar. Yakında pedofiliyi de bunlar normalleştirecek.

Pesimist sen boş bir insansın. Pesimist olman bile bir İ. ülkesinde doğmuş olmanın sonucu ama bunu kendine yediremiyorsun :cool: Batı'ya istediğin kadar bok atmaya çalış, senin savundukların yıllardır yerinde sayıyor. İt ürür, kervan yürür.

Çocuk yaştaki evlatlarını travesti yapan mı ? LGBT adı altında sapık ideolojilerine alet edenleri mi savunuyorsun? Bu adamlar bugün çocuklarını top yapar, ertesi gün cinsel rüşt yaşını indirir. Ki, zaten kafalarına göre, eyaletlere göre yaş belirliyorlar. Yakında pedofiliyi de bunlar normalleştirecek.
Evet kardeşim, onları savunuyoruz, normalleştireceğiz. Yallah Afganistan'a. Aldın mı cevabını?

Batılı insanların çoğunluğu zaten buna karşı. Bütün bunlar global bir ajandanın sonucu yeni ortaya çıkan bir durum. Ama senin dünyandaki pedofili binlerce yıldır var, tek kelime ettin mi? Edemezsin, işine gelmez.

Pesimist sen boş bir insansın. Pesimist olman bile bir İ. ülkesinde doğmuş olmanın sonucu ama bunu kendine yediremiyorsun :cool: Batı'ya istediğin kadar bok atmaya çalış, senin savundukların yıllardır yerinde sayıyor. İt ürür, kervan yürür.
Boş insan sensin, sen git o yumuşak sesinle ''Mörhaba arkadaşlar ben röcep'' deyip video çeksene. : D Bu tartışmalar senin alanına bile girmiyor, adam akıllı bir üslup kullansan ona da saygı duyardım, haddini aşıyorsun.

• Beğenmedim
İfadeler: 409

Hayattan soğudum şu videoyu görünce...

Batılı insanların çoğunluğu zaten buna karşı. Bütün bunlar global bir ajandanın sonucu yeni ortaya çıkan bir durum. Ama senin dünyandaki pedofili binlerce yıldır var, tek kelime ettin mi? Edemezsin, işine gelmez.
Karşıysa o zaman yaygınlaştırmayacaklar. Bunlara ceza verecekler. Küçücük çocukların izlediği çizgi dizilere de LGBT, Sjw gibi şeyleri karıştırmayacaklar. Azıcık omurgaları olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.