Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya senin ben yalanını *******! Senin ben, yalanını *******!
Abi böyle *** kafalılara açıklama yapmana gerek yok, masal anlatıp duruyor zaten. Neymiş islam gibi geleneksel yönetimin olduğu ülkelerde hiç bir erkek yalnızlık çekmiyormuş cart curt, ondan zaten bizim ülkede her gün kadınlara tecavüz eden erkek kaynıyor.

Ondan zaten her doğudan göç eden her erkek Avrupa'ya iniş yapar yapmaz kadınları tecavüz etmeye girişiyor, kör adama laf anlatmaya uğraşmana gerçekten gerek yok zira bu *** kafalının tek derdi şurada kışkırtma yapmak. Onu başarırsa kendinde bir başarı görmüş olacak.

Teşekkürler. Bu arada ben tamamen islam ülkelerinden bağımsız olarak, geleneksel asya kültürünü destekliyorum. İslam ülkelerindeki tecavüz olaylarına asla destek olmayacağız. İslam ülkelerinde ve Asya ülkelerinde görülen geleneksel ve ahlaki kültür bizim için önemli olan kısım, onların tecavüz etmesinin onların geleneksel kültürleriyle alakası yok. Özellikle asya için konuşuyorum.
Geleneksel Asya kültürü içine ne giriyor ne girmiyor pek bilmediğim için yorum yapmayayım. Yine de her türlü iyidir bu devirde.

Arkadaşlar lütfen kavga etmeyelim, herkes sakin olsun lütfen. İslam ülkelerinin bazılarında tecavüz vakaları olduğu doğru ama bunlar yeni dönemde yaşanan şeyler. Eskiden geleneksel ahlak vardı. Özellikle Doğu Asya'da ki hala var ama batılılaşmadan sonra oralar da bozulmaya başladı. Japon kızlarının çoğunluğunun Amerikan takıntısı, amerikalı erkek arkadaşla evlenmeyi isteme takıntılarının sebebi çok belli. Amerika kültür emperyalizminin kanıtı olabilir. Mesela şöyle sessiz, sakin bir Japonya köyünde gerçek aşkı tatmak vardı eskiden, kızlar uysaldı, ahlaklıydı değil mi? Bu hayat neden azalıyor? Teknolojiden tamamen soyutlanmayalım elbette, örneğin Japon köylü kızının elinde bir Nintendo Switch olsun, köy evinde fiber internet olsun ama geleneklerini de bir yandan koruyan yarı-geleneksel olsunlar. İnsanlar barışçıl olsun, iyi olsun, bunu istiyorum.

Abi böyle *** kafalılara açıklama yapmana gerek yok, masal anlatıp duruyor zaten. Neymiş islam gibi geleneksel yönetimin olduğu ülkelerde hiç bir erkek yalnızlık çekmiyormuş cart curt, ondan zaten bizim ülkede her gün kadınlara tecavüz eden erkek kaynıyor.

Ondan zaten her doğudan göç eden her erkek Avrupa'ya iniş yapar yapmaz kadınları tecavüz etmeye girişiyor, kör adama laf anlatmaya uğraşmana gerçekten gerek yok zira bu *** kafalının tek derdi şurada kışkırtma yapmak. Onu başarırsa kendinde bir başarı görmüş olacak.
Zaten arabistan da bozulmadı mı zamanla? Gerçek orjinal islam dini ve ahlakı nerede oralarda?

Bu bahsettiğim ülkelerde tecavüzün cezası idamdır. Senin sandığın gibi hiç kimse öyle kafasına göre bir kadını taciz edemez. O Avrupa hayranı göçmenlerin de ne *** oldukları ortada, hepsi sekülerizm hayranı, islam düşmanı, batı yalakası herifler. O çok övdükleri batı da bu kahverengi Nesquik kafalılara ırkçılık yapıyor.

Farkındaysanız Afganistan'da ve Çin'de (Bahsettiğim Türk Soykırımı olaylarının olduğu yer yani) veri yok. Bunun sebebi bu ülkelerin genel olarak dışa kapalı olması ve tecavüz gibi suçların üstünü kapatması. Bunu anlayamayacak ne var?
Bakın Çini ve Afganistanı bilmem ama en azından Japonyanın ve Güney Korenin güvenli olduğunu bilin. Biz türkler zaten Güney Korelilerle dostuz.

Bu bahsettiğim ülkelerde tecavüzün cezası idamdır. Senin sandığın gibi hiç kimse öyle kafasına göre bir kadını taciz edemez. O Avrupa hayranı göçmenlerin de ne *** oldukları ortada, hepsi sekülerizm hayranı, islam düşmanı, batı yalakası herifler. O çok övdükleri batı da bu kahverengi kafalılara ırkçılık yapıyor.
Aynen kardeşim görüyoruz bayağı tecavüzün cezası idam, gelene geçene tecavüz ediyorlar ondan. :rofl::rofl:

Doğuyu bu kadar güzel yalamak güzel iş olsa gerek.

Tecavüz vakalarının sıklığına dair güvenilir ve güncel verilere ulaşmak her zaman kolay değildir, çünkü ülkeler arasında raporlama standartları ve kültürel faktörler değişiklik gösterir.
Daha kendi aldığı cevabı okumataktan aciz 🤡 M wördler gittikleri her yerde küçük kızlara tecavüz ediyorlar. İngiltere'deki Pakistannlı grooming gang'leri bilmiyor musun? Yahu yaşağım ülke M wörd ülkesi bana ne masal okuyorsun bekarete takılmış boş insan!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.