O gayler, normalliğin önüne geçmiş, modern toplumlarda trolar lezbiyenler hetero erkeklerden çok daha fazla destekleniyor, hatta çok daha kolay eş buluyor. Git sohbet sitelerine hesap aç, kaç tane nonoş düşmüş sen bile şaşırırsın.
Hah işte sorun tam da senin kadın ile erkeği ayıran zihniyetinde. Bu yüzden kafayı yemişsin ama farkında değilsin. Senin türün bu yüzden batıya adım atar atmaz "kâfir" olarak gördüğü batılı kadınlara saldırıyor.
Dün gece seni mi hallettim, gay olduğumu nereden çıkardın sorunlu varlık?Ki olsam bile bunun utanılmayacak bir şey olduğunu bilecek kadar zekiyim sen ortalama zekaya bile sahip değilsin
Hah işte sorun tam da senin kadın ile erkeği ayıran zihniyetinde. Bu yüzden kafayı yemişsin ama farkında değilsin. Senin türün bu yüzden batıya adım atar atmaz "kâfir" olarak gördüğü batılı kadınlara saldırıyor.
Ben kadını ve erkeği bütünüyle ayırmıyorum, katagorize ediyorum. Beynin en temel işlevi, katagorize etme mekanizmasıdır. Bu sayede iyi kötü, acı tatlı, güzel çirkin, erkek kadın, gibi şeyler yaparız. Ha sen böyle düşünmüyor olabilirsin. Saygı duyarım.
O gayler, normalliğin önüne geçmiş, modern toplumlarda trolar, lezbiyenler; hetero erkeklerden çok daha fazla destekleniyor, hatta çok daha kolay eş buluyor. Git sohbet sitelerine hesap aç, kaç tane nonoş düşmüş sen bile şaşırırsın. Top pasif bulmak isteyen 2 dakikada bulur. Ama normal hetero erkekler kadına zor ulaşır. Sorun burada.
Kıskançlık görüyorum. İnsan gibi davrandığınızda eş bulmak zor değil ve hoşunuza gitmeyen LGBT üyelerinin çoğunluğu sizden kat kat daha iyi ve özgür davranıyor, dolayısıyla da eş bulabiliyorlar. Bu düşünce yapısıyla da katana teklif edip eş bulursunuz artık çünkü ayrımcı yapınız sebebiyle kadınların pek bir şey yapmasına izin vermiyorsunuz. Gezmeye araba ile çıksın, yeni insanlarla buluşsun desek izin vereceğinizi pek sanmıyorum.
İnternette şort giyene bile karşı çıkan birisinin videosu vardı. Böyle tiplerden uzak durmak için dolayısıyla önlem almaları gerekiyor.
Bugün de hayrımızı yaptık. View aldı biraz, tık kazandırdığım için en azından bir teşekkür beklerdim. Neyse, iyilik yap denize at. Allah'a şükür tıklanmaya ihtiyacım yok: D