- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Neden böyle olduğunuz yeterince belli oldu.
Uyuyan Sincap
Üstün
Anladığım kadarıyla salınmak istenen büyük bir öfken var ancak çok yoğun bir tempoda çalıştığın için salıp rahatlayamıyorsun. Bu senin kendi yapın. Aynı yapıya sahip arkadaşım antipsikotik kullanıyor. Sakinleştirici amaçla mı neydi tam hatırlamıyorum. Ayrıca hem yorgun yapıyor hem de cinsel isteği öldürüyor. Bu öfkeni kum torbası alıp bir de eldiven alıp yorulana kadar antrenman yaparak çözebilirsin. Tedavi istersen düşük dozda sakinleştirici al ama psikiyatr muhtemelen orta veya yüksek doz yazacaktır. Canlılığın yüksek yor kendini.
Papatya tarlası öneririm ayrıca. Çayı seni kesmez direkt kopart ye.
Papatya tarlası öneririm ayrıca. Çayı seni kesmez direkt kopart ye.
Tamam dostum böyle devam et daha çok forumda gezersin sen.
Uyuyan Sincap
Üstün
Bu arada tütsü yakabilirsin. Benim çok hoşuma gider. Amber ve sandal ağacı yak hangisi hoşuna giderse kokla.
İlacın dozuna göre de değişir bu arada.
Arkadaşım da aynı. Tam dediği gibi cinsel isteksizlik ve yorgunluk, üzgünlük, duygusallık, bitmişlik. Tüm bu duyguları yaşamak yerine günde 1 masa kırmayı tercih ederim.Tamam dostum böyle devam et daha çok forumda gezersin sen.
İlacın dozuna göre de değişir bu arada.
Yüzüme karşı bir kere sövsen bir daha sövemezsin aslında. Böyle birini bulman lazım.
Laf mı attın başkan sen şimdi ?Yüzüme karşı bir kere sövsen bir daha sövemezsin aslında. Böyle birini bulman lazım.
Tavsiye konusuna tavsiye verdim canım.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.