Evet ya cidden. Kim kimin hısımı akrabasıymış, ne olay yaşamış, kan davalarına kadar öğreniyorsun.
Detaylar
Kim cevapladı?Aynısı.Türkçe konuşmasina rağmen "p" harfini "b" diye okuyanlar. Kelimelere konuşurken "ğ" katanlar "dinle, nane" demek yerine "diğne, nağne"). Yine gereksiz yere konuşurken "cringe" sekilde harf uzatanlar. Sapirdatarak yemek yiyenler. "yapacağım" yerine "yapacağım" veya "kral, klan" yerine "kıral, kılan" gibi ekstra "ı" harfi katarak klavyeden yazanlar. Taraf tuttuklari haberde bile, yanlış bilgi yazmalari.
Sma bebek reklamları, saglam reklam engelleyici kullanilmasina ragmen reklam cikmasi. Sokak hayvanlari (sahipsiz basibos gezenler). Dini sorgulamadan, fanboy gibi savunanlar. Filistin haberleri.
Kelimeleri Türkçe'den bagimsiz gereksiz harf veya uzatma ekleyenlerin en nefret ettiklerim. Muhtemelen kökenleri Türk değildir. Yaşamadan, insan cidden anlamaz.
Haklısınız hocam, ben de geçen dedikoducu ablalardan duydum otobüste. Cemal abi Zehra'yı aldatmış Ali'yle.Evet ya cidden. Kim kimin hısımı akrabasıymış, ne olay yaşamış, kan davalarına kadar öğreniyorsun.
Son düzenleme:
Kopyacı insanlar. Kısacası karşısındakinde ne varsa onu isteyen insanlar. Örneğin en basitinden sen kola mı istedin. O ayran da içse gider kola ister tekrardan. Küçük çocuklarda görüyorum bunu genelde. İleride çok daha büyük problemler yaratacağına eminim.
- Makaleler
- 1
Eğitimsiz Valorant oyuncuları. Hiçbiri bir cümle kurmayı bile bilmiyor ama eğitim almak yerine oyun oynamaya devam ediyorlar. Üniversite sınavı günü gelince de "2 milyon civarında bir sıralama ile ne olur yahu?" modundalar.
BenBirCevizAgaciyim
Uzman
En sevdiğim aktivitedir, her akşam otobüse binme esnasında yaparım.Tam sıraya girecekken yüksek bi' ivmeyle önüme geçen herhangi bi' insan evladı.
- Makaleler
- 1
Yemek yerken ağız şapırtatan tipler.
OsakaKobe2009
Uzman
Sebepsiz yere avazı çıktığı kadar bağıran insanlar. Hepsine gıcık kapıyorum.
- Makaleler
- 6
Benim 10 yaşındaki kardeşim aynı böyle. Ama küçük yaşlarda normal olduğunu düşünüyorum hocam. Küçükken olan saçma sapan alışkanlıkların çok büyük kısmı kayboluyor büyüdükçe.Kopyacı insanlar. Kısacası karşısındakinde ne varsa onu isteyen insanlar. Örneğin en basitinden sen kola mı istedin. O ayran da içse gider kola ister tekrardan. Küçük çocuklarda görüyorum bunu genelde. İleride çok daha büyük problemler yaratacağına eminim.
Yeni konular
-
-
20.000 TL'ye kadar başlangıç seviyesi için 3D yazıcı tavsiyesi
- ahmetmelihalemdar
-
-
-
-
-
-
-