Çözüldü EA'den Battlefield 1 açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliKemal KUDU
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 8B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AliKemal KUDU

Başarılı
Arkadaşlar Battlefield 1'i Steam'den açmaya çalışıyorum pencerede açılıyor yükleniyor penceresi çıkıyor sonra kapanıyor. EA açılıyor EA'dan açmaya deneyince yine aynı sorunu yaşıyorum.

Battlefield 1 açılmıyor video olarak ekledim umarım sorunum çözülür.

Son düzenleme:
Çözüm
bende takipteyim konuyu
"Oyun kapanmıyor bu arada" kısmını tam olarak anlayamadım ama oyunu aça basıp 20 saniye sonra beni EA uygulamasına yönlendiriyor. Bizim ana sorunumuz bu. Muhtemelen bizle aynı sorunu yaşıyorsun.
Kahramanınız olmaya geldim (Umarım) windhawk'ı ve Overeolf'u kapatın

Portmasterı kapattım ve açıldı... Daha önce de denediğime eminim bunu ama şimdi açılası tuttu herhalde.

Sorun kendiliğinden çözülmüştür. Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama artık girebiliyorum.
Ben de o zaman tekrar indirip deneyeyim oyunu bakalım bende düzelmiş mi. Düzelirse yoruma eklerim. Bu arada geri dönüş yaptığın için teşekkür ederim.

Güncelleme 20 Ocak 2025: Oyunu silip tekrardan indirecektim ki oyunu silmeyi unutmuşum. Tekrardan açmayı denedim ve sorunsuz bir şekilde oyun açıldı. Hiçbir ekstra ayar yapmama gerek olmadan Xbox üzerinden indirdim ve açıldı.

Son düzenleme:
O zaman mutlu son

Aynı sorunu yasıyorum bu cozumu denedim yine kapanıyor 3 dosya buluyor yukluyor ama acıyorum tekrar kapanıyor yine tarıyorum 3 dosya buluyor çözemedim vallahi

arkadaş 2 gündür bu işle uğraşıyorum yok, sil yükle yaptım yok, reddittekilere baktım yok, buradakiler yok yok pc formatlayacağım en son ama o da olmuyor sanırım. kendi kendine gelip kendi kendine giden bir sorun yapmışlar ben anlamadım bunu bi oyun keyfimiz vardı içine ettiler yemin ederim

Format atmak kesinlikle işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…