Daha geçen gün açılıyordu 1 2 saat önce oynayayım dedim aynı şey benim de başıma geldi sinir oldum. Baktım siz de birebir aynı şeyi yaşamışsınız bende de doğrula yaptığımda 3 dosya indiriyor bi şimdi Defender'ı kapatıp deneyeceğim
Ne geldiyse Win 11 yüzünden geldi başımıza Insurgency de açılmıyor mesela açmaya çalışınca Battleye'dan dolayı PC mavi ekran veriyor PC'yi bozuyor mübarek.
Güncelleme: Demin dosya doğrula yapmıştım bu konuyu görmeden önce 3 dosya indirmişti oyunu açmaya çalıştım aynı şey oldu. Bu konuyu gördükten sonra bir kere daha doğru yaptım gene 3 dosya bulup indirdi peşi sıra hemen bir kere daha dosya doğrula yaptım 3 dosya bulmadı bu sefer sıkıntısız oldu Logitech mouse yazılımını ve Defender'ı kapattım. Şimdi oyunu açmayı deneyeceğim.
Gene açılmadı geçen gün açılan oyun şimdi sıkıntı çıkartıyor tam çıldırmalık
BF 5 Epic'te var o açılıyor. BF 1 Steam'de o açılmıyor. Açılır gibi oluyor EA'ya geri atıyor
Eki Görüntüle 110874Eki Görüntüle 110875Eki Görüntüle 110876
Bunlarla bir ilgisi olabilir mi acaba
Kod:
sc delete BEDaisy
sc delete beservice
sc delete easyanticheat_eos
ile hepsini sildim ve bu güvenlik ayarını aktifleştirdim
ÇÖZDÜM. Sonunda başardım be ama o kadar çok şey denedim ki şimdi hangisi işe yaradı tam olarak bilemiyorum
@AliKemal KUDU @Lexix
Şu diyeceğimi bir dener misiniz: EA Play'i Denetim Masası'ndan kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın. İnternetten indirmeyin EA Play'i. Steam'i açın oyna deyin BF1'i o zaten EA Play'i kuracaktır. Bu şekilde olması lazım sizde olmazsa geri dönüş yapın büyük ihtimal bu işe yaradı.
Yani ben de pes ediyordum kapatacaktım PC'yi az daha son kez bir şeyler deniyordum işe yaradı Allah'ın izniyle.
ÇÖZDÜM yazdığım yerin üstündeki yazdıklarımla bir ilgisi yok muhtemelen çünkü onları yaptıktan sonra gene olmamıştı.