Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AliKemal KUDU

Başarılı
Arkadaşlar Battlefield 1'i Steam'den açmaya çalışıyorum pencerede açılıyor yükleniyor penceresi çıkıyor sonra kapanıyor. EA açılıyor EA'dan açmaya deneyince yine aynı sorunu yaşıyorum.

Battlefield 1 açılmıyor video olarak ekledim umarım sorunum çözülür.

Son düzenleme:
Çözüm
"Oyun kapanmıyor bu arada" kısmını tam olarak anlayamadım ama oyunu aça basıp 20 saniye sonra beni EA uygulamasına yönlendiriyor. Bizim ana sorunumuz bu. Muhtemelen bizle aynı sorunu yaşıyorsun.
Aynı sorun mu yaşadığım bilmiyorum ancak dün oyuna girebilirken bugün giremez oldum. EA Launcher oyunu başlatıyor sonrasında oyunu ekrana bir türlü vermiyor. Masaüstüne atıp atıp duruyor. Görev çubuğundan tekrar tıklıyorum yine böyle girer gibi oluyor 3-4 sn sonra tekrar masaüstüne atıyor. Oyun kapanmıyor bu arada, herhangi bir hata kodu da almıyorum. Anlayamadım gitti.
Kahramanınız olmaya geldim (Umarım) windhawk'ı ve Overeolf'u kapatın
Game Pass'den mi başlattınız oyunu?

CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve şu komutu yazıp Enter'a bas:

Kod:
sfc /scannow

Sonra bir dene açmayı olmazsa yeniden başlat PC'yi Görev Yöneticisi'nden sistem dosyaları hariç bütün ek uygulamaları kapa öyle açmayı dene. Maalesef denem yanılmayla çözebiliriz bu sorunu akşam 3 saat uğraştım internetten de baktığım kadarıyla tek bir çözümü yok herkeste farklı şekilde çözülmüş.

Simplewall veya portmaster veya VPN veya internetle ilgili bir program varsa kaldır PC'den ve yeniden başlat. Ben sorunum çözülmeden önce simplewal, portmaster bir de nord VPN yüklüydü onları kaldırmıştım.

Şu an Windows Defender'da bütün ayarlarım aktif durumda sen de bir kontrol et.

bf1.exe'nin uyumluluk modunu Windows 8 yap, yönetici olarak başlatı seç ve bilgisayarı yeniden başlatıp öyle dene ben de şu an öyle değil ama bazılarında işe yaramış.

Battlefield 1 won t launch Game Pass.

Battlefield 1 not launching.

Bu terimleri Google'da arat İngilizce kaynaklar yardımcı olabilir sana illaki bir çözümü vardır.

Portmasterı kapattım ve açıldı... Daha önce de denediğime eminim bunu ama şimdi açılası tuttu herhalde.

Sorun kendiliğinden çözülmüştür. Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama artık girebiliyorum.
Ben de o zaman tekrar indirip deneyeyim oyunu bakalım bende düzelmiş mi. Düzelirse yoruma eklerim. Bu arada geri dönüş yaptığın için teşekkür ederim.

Güncelleme 20 Ocak 2025: Oyunu silip tekrardan indirecektim ki oyunu silmeyi unutmuşum. Tekrardan açmayı denedim ve sorunsuz bir şekilde oyun açıldı. Hiçbir ekstra ayar yapmama gerek olmadan Xbox üzerinden indirdim ve açıldı.

Son düzenleme:
Ben de o zaman tekrar indirip deneyeyim oyunu bakalım bende düzelmiş mi. Düzelirse yoruma eklerim. Bu arada geri dönüş yaptığın için teşekkür ederim.

Güncelleme 20 Ocak 2025: Oyunu silip tekrardan indirecektim ki oyunu silmeyi unutmuşum. Tekrardan açmayı denedim ve sorunsuz bir şekilde oyun açıldı. Hiçbir ekstra ayar yapmama gerek olmadan Xbox üzerinden indirdim ve açıldı.
O zaman mutlu son 🤗

Daha geçen gün açılıyordu 1 2 saat önce oynayayım dedim aynı şey benim de başıma geldi sinir oldum. Baktım siz de birebir aynı şeyi yaşamışsınız bende de doğrula yaptığımda 3 dosya indiriyor bi şimdi Defender'ı kapatıp deneyeceğim

Ne geldiyse Win 11 yüzünden geldi başımıza Insurgency de açılmıyor mesela açmaya çalışınca Battleye'dan dolayı PC mavi ekran veriyor PC'yi bozuyor mübarek.

Güncelleme: Demin dosya doğrula yapmıştım bu konuyu görmeden önce 3 dosya indirmişti oyunu açmaya çalıştım aynı şey oldu. Bu konuyu gördükten sonra bir kere daha doğru yaptım gene 3 dosya bulup indirdi peşi sıra hemen bir kere daha dosya doğrula yaptım 3 dosya bulmadı bu sefer sıkıntısız oldu Logitech mouse yazılımını ve Defender'ı kapattım. Şimdi oyunu açmayı deneyeceğim.

Gene açılmadı geçen gün açılan oyun şimdi sıkıntı çıkartıyor tam çıldırmalık

BF 5 Epic'te var o açılıyor. BF 1 Steam'de o açılmıyor. Açılır gibi oluyor EA'ya geri atıyor

Eki Görüntüle 110874Eki Görüntüle 110875Eki Görüntüle 110876

Bunlarla bir ilgisi olabilir mi acaba

Kod:
sc delete BEDaisy

sc delete beservice

sc delete easyanticheat_eos

ile hepsini sildim ve bu güvenlik ayarını aktifleştirdim

ÇÖZDÜM. Sonunda başardım be ama o kadar çok şey denedim ki şimdi hangisi işe yaradı tam olarak bilemiyorum 😅

@AliKemal KUDU @Lexix

Şu diyeceğimi bir dener misiniz: EA Play'i Denetim Masası'ndan kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın. İnternetten indirmeyin EA Play'i. Steam'i açın oyna deyin BF1'i o zaten EA Play'i kuracaktır. Bu şekilde olması lazım sizde olmazsa geri dönüş yapın büyük ihtimal bu işe yaradı.

Yani ben de pes ediyordum kapatacaktım PC'yi az daha son kez bir şeyler deniyordum işe yaradı Allah'ın izniyle.

ÇÖZDÜM yazdığım yerin üstündeki yazdıklarımla bir ilgisi yok muhtemelen çünkü onları yaptıktan sonra gene olmamıştı.

Daha geçen gün açılıyordu 1 2 saat önce oynayayım dedim aynı şey benim de başıma geldi sinir oldum. Baktım siz de birebir aynı şeyi yaşamışsınız bende de doğrula yaptığımda 3 dosya indiriyor bi şimdi Defender'ı kapatıp deneyeceğim

Ne geldiyse Win 11 yüzünden geldi başımıza Insurgency de açılmıyor mesela açmaya çalışınca Battleye'dan dolayı PC mavi ekran veriyor PC'yi bozuyor mübarek.

Güncelleme: Demin dosya doğrula yapmıştım bu konuyu görmeden önce 3 dosya indirmişti oyunu açmaya çalıştım aynı şey oldu. Bu konuyu gördükten sonra bir kere daha doğru yaptım gene 3 dosya bulup indirdi peşi sıra hemen bir kere daha dosya doğrula yaptım 3 dosya bulmadı bu sefer sıkıntısız oldu Logitech mouse yazılımını ve Defender'ı kapattım. Şimdi oyunu açmayı deneyeceğim.

Gene açılmadı geçen gün açılan oyun şimdi sıkıntı çıkartıyor tam çıldırmalık

BF 5 Epic'te var o açılıyor. BF 1 Steam'de o açılmıyor. Açılır gibi oluyor EA'ya geri atıyor

Eki Görüntüle 110874Eki Görüntüle 110875Eki Görüntüle 110876

Bunlarla bir ilgisi olabilir mi acaba

Kod:
sc delete BEDaisy

sc delete beservice

sc delete easyanticheat_eos

ile hepsini sildim ve bu güvenlik ayarını aktifleştirdim

ÇÖZDÜM. Sonunda başardım be ama o kadar çok şey denedim ki şimdi hangisi işe yaradı tam olarak bilemiyorum 😅

@AliKemal KUDU @Lexix

Şu diyeceğimi bir dener misiniz: EA Play'i Denetim Masası'ndan kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın. İnternetten indirmeyin EA Play'i. Steam'i açın oyna deyin BF1'i o zaten EA Play'i kuracaktır. Bu şekilde olması lazım sizde olmazsa geri dönüş yapın büyük ihtimal bu işe yaradı.

Yani ben de pes ediyordum kapatacaktım PC'yi az daha son kez bir şeyler deniyordum işe yaradı Allah'ın izniyle.

ÇÖZDÜM yazdığım yerin üstündeki yazdıklarımla bir ilgisi yok muhtemelen çünkü onları yaptıktan sonra gene olmamıştı.
Aynı sorunu yasıyorum bu cozumu denedim yine kapanıyor 3 dosya buluyor yukluyor ama acıyorum tekrar kapanıyor yine tarıyorum 3 dosya buluyor çözemedim vallahi

arkadaş 2 gündür bu işle uğraşıyorum yok, sil yükle yaptım yok, reddittekilere baktım yok, buradakiler yok yok pc formatlayacağım en son ama o da olmuyor sanırım. kendi kendine gelip kendi kendine giden bir sorun yapmışlar ben anlamadım bunu bi oyun keyfimiz vardı içine ettiler yemin ederim

arkadaş 2 gündür bu işle uğraşıyorum yok, sil yükle yaptım yok, reddittekilere baktım yok, buradakiler yok yok pc formatlayacağım en son ama o da olmuyor sanırım. kendi kendine gelip kendi kendine giden bir sorun yapmışlar ben anlamadım bunu bi oyun keyfimiz vardı içine ettiler yemin ederim
Format atmak kesinlikle işe yaramıyor.