Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar Battlefield 1'i Steam'den açmaya çalışıyorum pencerede açılıyor yükleniyor penceresi çıkıyor sonra kapanıyor. EA açılıyor EA'dan açmaya deneyince yine aynı sorunu yaşıyorum.
"Oyun kapanmıyor bu arada" kısmını tam olarak anlayamadım ama oyunu aça basıp 20 saniye sonra beni EA uygulamasına yönlendiriyor. Bizim ana sorunumuz bu. Muhtemelen bizle aynı sorunu yaşıyorsun.
Aynı sorun mu yaşadığım bilmiyorum ancak dün oyuna girebilirken bugün giremez oldum. EA Launcher oyunu başlatıyor sonrasında oyunu ekrana bir türlü vermiyor. Masaüstüne atıp atıp duruyor. Görev çubuğundan tekrar tıklıyorum yine böyle girer gibi oluyor 3-4 sn sonra tekrar masaüstüne atıyor. Oyun kapanmıyor bu arada, herhangi bir hata kodu da almıyorum. Anlayamadım gitti.
Maalesef ne yaptıysam aynı sorun devam ediyor. Format attım Win11 23H2 ye döndüm yine yok farklı bir hesap açıp satın alıp kurdum yine yok ne EA üzerinden kurdum yok Steam üzerinden kurdum yine yok. Yok yok yok çıldırmak üzereyim. BF5 çalışıyor BF1 bir türlü çalışmıyor.
Bende de çektiğiniz videodaki gibi oluyor ama ben oyunu Xbox Game Pass'den açıyorum. 2018'den beri çeşitli zamanlarda buna benzer hatayı yaşamış kişilerin çözümlerini denedim fakat bir sonuç alamadım. Çözebilen veya yardım edebilecek birisi varsa çok sevinirim.
Origin zamanı sorunsuz açılıyordu. EA app'e geçtikten sonra da çalışıyordu fakat oyunu silip tekrar kurduğumda artık açılmamaya başladı.
Oyunu C: diski dışında bir yere mi yüklediniz? Sorunun bundan kaynaklı olduğu düşünüyorum. @AliKemal KUDU
Bende de çektiğiniz videodaki gibi oluyor ama ben oyunu Xbox Game Pass'den açıyorum. 2018'den beri çeşitli zamanlarda buna benzer hatayı yaşamış kişilerin çözümlerini denedim fakat bir sonuç alamadım. Çözebilen veya yardım edebilecek birisi varsa çok sevinirim.
Origin zamanı sorunsuz açılıyordu. EA App'e geçtikten sonra da çalışıyordu fakat oyunu silip tekrar kurduğumda artık açılmamaya başladı.
Oyunu C: Diski dışında bir yere mi yüklediniz? Sorunun bundan kaynaklı olduğu düşünüyorum. @AliKemal KUDU
Hayır, C: Diskine yükledim. Origin zamanında sorunsuz açılıyordu. Ama EA da bir türlü açılmıyor. Ne yaptıysam yok. Format attım yok Steam'den yükledim yok, EA üzerinden yükledim yok. Denemediğim yöntem kalmadı. Yaşadığım sorunu video olarak EA ya gönderdim lakin sonuç alacağımı zannetmiyorum.
Şöyle bir şey fark ettim Steam'den ne zaman BF 1 dosya bütünlüğünü doğrulama yaptığımda 3 dosya doğrulanamadı yeniden indirilecek hatasıyla karşılaşıyorum indiriyor oyuna girmeye çalıştığımda yine girmiyor tekrar dosya bütünlüğünü doğrulama yaptığımda yine 3 dosya doğrulanamadı yeniden indirilecek uyarısı veriyor. Windows Defender devre dışı acaba arka planda siliyor olabilir mi?
Daha geçen gün açılıyordu 1 2 saat önce oynayayım dedim aynı şey benim de başıma geldi sinir oldum. Baktım siz de birebir aynı şeyi yaşamışsınız bende de doğrula yaptığımda 3 dosya indiriyor bi şimdi Defender'ı kapatıp deneyeceğim
Ne geldiyse Win 11 yüzünden geldi başımıza Insurgency de açılmıyor mesela açmaya çalışınca Battleye'dan dolayı PC mavi ekran veriyor PC'yi bozuyor mübarek.
Güncelleme: Demin dosya doğrula yapmıştım bu konuyu görmeden önce 3 dosya indirmişti oyunu açmaya çalıştım aynı şey oldu. Bu konuyu gördükten sonra bir kere daha doğru yaptım gene 3 dosya bulup indirdi peşi sıra hemen bir kere daha dosya doğrula yaptım 3 dosya bulmadı bu sefer sıkıntısız oldu Logitech mouse yazılımını ve Defender'ı kapattım. Şimdi oyunu açmayı deneyeceğim.
Gene açılmadı geçen gün açılan oyun şimdi sıkıntı çıkartıyor tam çıldırmalık
BF 5 Epic'te var o açılıyor. BF 1 Steam'de o açılmıyor. Açılır gibi oluyor EA'ya geri atıyor
Şu diyeceğimi bir dener misiniz: EA Play'i Denetim Masası'ndan kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın. İnternetten indirmeyin EA Play'i. Steam'i açın oyna deyin BF1'i o zaten EA Play'i kuracaktır. Bu şekilde olması lazım sizde olmazsa geri dönüş yapın büyük ihtimal bu işe yaradı.
Yani ben de pes ediyordum kapatacaktım PC'yi az daha son kez bir şeyler deniyordum işe yaradı Allah'ın izniyle.
ÇÖZDÜM yazdığım yerin üstündeki yazdıklarımla bir ilgisi yok muhtemelen çünkü onları yaptıktan sonra gene olmamıştı.