Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AliKemal KUDU

Başarılı
Arkadaşlar Battlefield 1'i Steam'den açmaya çalışıyorum pencerede açılıyor yükleniyor penceresi çıkıyor sonra kapanıyor. EA açılıyor EA'dan açmaya deneyince yine aynı sorunu yaşıyorum.

Battlefield 1 açılmıyor video olarak ekledim umarım sorunum çözülür.

Son düzenleme:
Çözüm
"Oyun kapanmıyor bu arada" kısmını tam olarak anlayamadım ama oyunu aça basıp 20 saniye sonra beni EA uygulamasına yönlendiriyor. Bizim ana sorunumuz bu. Muhtemelen bizle aynı sorunu yaşıyorsun.
Aynı sorun mu yaşadığım bilmiyorum ancak dün oyuna girebilirken bugün giremez oldum. EA Launcher oyunu başlatıyor sonrasında oyunu ekrana bir türlü vermiyor. Masaüstüne atıp atıp duruyor. Görev çubuğundan tekrar tıklıyorum yine böyle girer gibi oluyor 3-4 sn sonra tekrar masaüstüne atıyor. Oyun kapanmıyor bu arada, herhangi bir hata kodu da almıyorum. Anlayamadım gitti.
Kahramanınız olmaya geldim (Umarım) windhawk'ı ve Overeolf'u kapatın
Son düzenleme:
Bende bunlar gozukmuyor tam olarak ne taraftan kapatmak gerekiyor gorevlerde veya hizmetlerde mi cunku yuklemedim diye hatirliyorum.
Saatin yanındaki "gizli simgeleri göster" yani yukarı oka basıp oradaki BF1 oynarken işinize yaramayan tüm uygulamaları kapatın. Öncelikli olarak Windhawk, Powertoyz, DeepL ve Netlimiter programları kapatmayı deneyin. Eğer bu şekilde de çözülmüyorsa bu konunun sahibiyle tam olarak aynı sorunu yaşamıyorsunuz demektir.

Bu durumda yeni konu açın ve sorunu detaylıca anlatın.

Saatin yanındaki "gizli simgeleri göster" yani yukarı oka basıp oradaki BF1 oynarken işinize yaramayan tüm uygulamaları kapatın. Öncelikli olarak windhawk, powertoyz, DeepL ve netlimiter programları kapatmayı deneyin. Eğer bu şekilde de çözülmüyorsa bu konunun sahibiyle tam olarak aynı sorunu yaşamıyorsunuz demektir.

Bende ASUS'un programlari vardi onu kapattim açıldı umarim diger seferlerde de acilir.

Saatin yanındaki "gizli simgeleri göster" yani yukarı oka basıp oradaki BF1 oynarken işinize yaramayan tüm uygulamaları kapatın. Öncelikli olarak Windhawk, Powertoyz, DeepL ve Netlimiter programları kapatmayı deneyin. Eğer bu şekilde de çözülmüyorsa bu konunun sahibiyle tam olarak aynı sorunu yaşamıyorsunuz demektir.

hocam banada yardım et lütfen battlefield 1 lisans hatası veriyor oyuna giremiyorum kafayı yemek üzereyim

hocam banada yardım et lütfen battlefield 1 lisans hatası veriyor oyuna giremiyorum kafayı yemek üzereyim

Artı -1 Eksi