2 hocadan ayrı ayrı izledim fakat bir şeyler yapıyorlar anlamıyorum. O şuradan gelir bu buradan gelir sonra şunu yaparsın bak bulduk EBOB diyorlar. Yani belki benim kafam basmıyor, bilmiyorum ama bu konuyu nasıl anlayacağım ben?
Detaylar
Kim cevapladı?Küçükten büyüğe ekok büyükten küçüğe Ebob bitti gitti hayırlı olsun.
Ortaokulda bu kadar kısaydı konunun özeti ama lisedeyimKüçükten büyüğe ekok büyükten küçüğe Ebob bitti gitti hayırlı olsun.
Valla bem geçen sene öyle hallettim yks'de.Ortaokulda bu kadar kısaydı konunun özeti ama lisedeyim![]()
Sorun bitmiyorrr
Yetkin
Ben Eyüp b den konu anlatımı dinleyip Bilgi Sarmal ile soru çözümü yaptım. Bilgi Sarmal'ın hocası da detaylı bir şekilde anlatıyor. Benim ortaokuldan bile temelim yoktu mesela.
Geraltın kılıcı
Üstün
YKS çalışıyorsan 0'dan Matematik kitabına bir göz at.2 hocadan ayrı ayrı izledim fakat bir şeyler yapıyorlar anlamıyorum. O şuradan gelir bu buradan gelir sonra şunu yaparsın bak bulduk EBOB diyorlar. Yani belki benim kafam basmıyor, bilmiyorum ama bu konuyu nasıl anlayacağım ben?
JemBeyler
Uzman
Ortaokulda bu kadar kısaydı konunun özeti ama lisedeyim![]()
Örnek soru verip şu noktayı anlamadım dersen yardımcı olabiliriz.
Hemen hemen hiçbirini yapamadım bir testte. Mantığını kavrayamıyorum, nasıl kurgulayacağımı vs.Örnek soru verip şu noktayı anlamadım dersen yardımcı olabiliriz.
seeraddar
Yetkin
Ortaokulda bu kadar kısaydı konunun özeti ama lisedeyim![]()
Temel atma kampı izle, temelin yok. Mert Zero'ya da Bıyıklı 10 Günde Temel Atma kampını kullan.