Ebrar Karakurt'tan THY'ye Tepki!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    tepki thy
Vay Ebrar Karakurt! Turkish Airlines adlı bayrak taşıyıcı firmada ekonomi sınıfına binmiş! Amerikaya, Avrupa'ya rezil olduk bak sen!
Allah seni bildiği gibi yapsın THY.

Ne kadar vizyonsuz insanlar var forumda ya. Hepiniz hak ediyorsunuz bu hükümeti başınızda. O kadar bencilsiniz ki memleketin sporcusu neden bana iyi bakılmıyor diyince sırf farklı diye dalga geçiyorsunuz.

Arda Güler'i ve Mesut Özil'i bizim çocuklar diye sevmeye devam edin, biz bakamadık adamlar arkasına bakmadan kaçtı demeyin, kapito

Son düzenleme:

Forum 12 13 yaşında, kanzilerle dolmuş, yani son bir hafta içerisinde "ikiz kulelere çarpacağım oyun arıyorum, THY'e saygım arttı." gibisinden saçma sapan şeyleri o kadar çok görmeye başladım ki, bir yanda köpeği ezen taksiciye iyi yapmış diyenler, moderatörler var mı yok mu bilmiyorum, ifade özgürlüğü adı altında saçmalamaya izin verilen bir yere dönüşmeye başlamış bile, bu gidişle yeşil siteden farksız olur.

Yaranmak ne alaka? Ülkene değer katan insana verdiğin değeri göstereceksin uluslararası camiaya. Bu prestijdir işte.

Sevmeyiz, eleştiririz ama bunu dünyada en iyi yapan ülke İsrail’dir mesela. Bir İsrail vatandaşı yaralansın, helikopter kaldırırlar bir kişi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…