Detaylar
Kim cevapladı?Ne kadar vizyonsuz insanlar var forumda ya. Hepiniz hak ediyorsunuz bu hükümeti başınızda. O kadar bencilsiniz ki memleketin sporcusu neden bana iyi bakılmıyor diyince sırf farklı diye dalga geçiyorsunuz.
Arda Güler'i ve Mesut Özil'i bizim çocuklar diye sevmeye devam edin, biz bakamadık adamlar arkasına bakmadan kaçtı demeyin, kapito
Arda Güler'i ve Mesut Özil'i bizim çocuklar diye sevmeye devam edin, biz bakamadık adamlar arkasına bakmadan kaçtı demeyin, kapito
Son düzenleme:
- Makaleler
- 4
THY ile alakalı bir şey göremedim ben ortada.
Ne kadar vizyonsuz insanlar var forumda ya. Hepiniz hak ediyorsunuz bu hükümeti başınızda. O kadar bencilsiniz ki memleketin sporcusu neden bana iyi bakmıyor deyince sırf farklı diye dalga geçiyorsunuz.
Arda güler'i ve mesut özil'i bizim çocuklar diye sevmeye devam edin, biz bakamadık adamlar arkasına bakmadan kaçtı demeyin, kapito![]()
Forum 12 13 yaşında, kanzilerle dolmuş, yani son bir hafta içerisinde "ikiz kulelere çarpacağım oyun arıyorum, THY'e saygım arttı." gibisinden saçma sapan şeyleri o kadar çok görmeye başladım ki, bir yanda köpeği ezen taksiciye iyi yapmış diyenler, moderatörler var mı yok mu bilmiyorum, ifade özgürlüğü adı altında saçmalamaya izin verilen bir yere dönüşmeye başlamış bile, bu gidişle yeşil siteden farksız olur.
Allah rızası için bi uçak tahsis edebilirlermiş, hani ülkemizde bir şirket ya.
- Makaleler
- 4
Daha iyilerini hak ederken gidip hak etmedikleri şeyleri verenler utansın. Bir de buna saygı duyan var, inanılmaz.
- Makaleler
- 4
Allah rızası için bir uçak tahsis edebilirlermiş, hani ülkemizde bir şirket ya.
Tamamda kulüple alakalı bir durum bu. THY durup dururken "alın size özel jet" niye desin? Kulüp talepte bulunmalı.
Elma ısıran 77
Üstün
Yaranmak ne alaka? Ülkene değer katan insana verdiğin değeri göstereceksin uluslararası camiaya. Bu prestijdir işte.
Sevmeyiz, eleştiririz ama bunu dünyada en iyi yapan ülke İsrail’dir mesela. Bir İsrail vatandaşı yaralansın, helikopter kaldırırlar bir kişi için.
Sevmeyiz, eleştiririz ama bunu dünyada en iyi yapan ülke İsrail’dir mesela. Bir İsrail vatandaşı yaralansın, helikopter kaldırırlar bir kişi için.
- Makaleler
- 7
Tarikat üyeleri gitse kokpitte uçarlardı demiş Jahrein
M ile başlayan arkadaş büyük trollüyor bence konuyu.
M ile başlayan arkadaş büyük trollüyor bence konuyu.