Detaylar
Kim cevapladı?tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Bunu o paylasmamis repost yapmis.Çocuğun met kullandığı için kafası güzelmiş, testlerden çıkmış kanıtlanmış.. Ayrıca kızın TikTok hesabına girin şaşırırsınız. 14 yaşında paylaşımında yazdığı şeye bakarsanız her şeyi daha net anlarsınız.
Paylaşmak değil mi o? TikTok kullanmıyorum. Yapılan eylem ortada.
SF26
Üstün
Kızı öldüren arkadaşın hesabına ulaşıp baktıktan sonra çok normal karşıladım. Çocuğun 2 sene önce bu forumun toplansak alması güç olan arabalarda takır takır storyleri mi dersin, publarda viskiler/meze tabakları/sigaralarla takır takır storyleri mi dersin, kolun boydan boya dövmeli olması mı dersin her şey var çocukta. İşin garibi ben çocukla aynı yaştayım.
Kıza gelince; Kızın o saatte çıkıp çıkmaması bizi bağlamaz orası ayrı ama takıldığı ortamdan bi'haber olan ailesi varken ailenin de suçu oluyor, işin garibi kızın 14 yaşında olduğunu söylemeye bin şahit ister.
Ailesine sabır dilerim, eğer ailenin gücü varsa bu olayın üstüne gitmesi şart, o silahın ruhsatlı sahibi kimse en ağır cezayı, ruhsatsızsa o silahı temin eden haysiyetsizin en ağır cezayı alması lazım.
Bu arada o kızı öldüren çocuğun içeride pek şansı yok, indirirler onu içeride.
Kıza gelince; Kızın o saatte çıkıp çıkmaması bizi bağlamaz orası ayrı ama takıldığı ortamdan bi'haber olan ailesi varken ailenin de suçu oluyor, işin garibi kızın 14 yaşında olduğunu söylemeye bin şahit ister.
Ailesine sabır dilerim, eğer ailenin gücü varsa bu olayın üstüne gitmesi şart, o silahın ruhsatlı sahibi kimse en ağır cezayı, ruhsatsızsa o silahı temin eden haysiyetsizin en ağır cezayı alması lazım.
Bu arada o kızı öldüren çocuğun içeride pek şansı yok, indirirler onu içeride.
gülerek "Sen tam annemin istediği bir tipsin ama ben belalı seviyorum" demiş.
Elleri iki yana açmış emoji.
Kıyamam ya küçük Polat'a bak sen! Allah'ın kekoları.
megaton
Uzman
Su testisi su yolunda kırılır.
Elleri iki yana açmış emoji.
Kıyamam ya küçük Polat'a bak sen! Allah'ın kekoları.
İçeride artık düşünsün polat mı? Çakır mı?
Salarlar iki güne demedi demeyin.
Türkiye'de bilerek kasten yapılıyor zaten. Çok yatmaz zaten, bu olay ABD gibi yerde olsa çocuğun hayatı bitmişti. Bizde al gülüm ver gülüm olarak işleniyor bunlar.