Egea Sedan 2026 model 1.6 Multijet Urban manuel alınır mı?

Japonlar için geçerli değildir

Japonların fiyatlarını çok abarttılar. Elle tutulur tarafları artık çok kalmamaya başladı.

Hocam, ömrümüz geçti otomobillerle. Sırf ikinci el almamak için sıfır peşinat ile sıfır Daihatsu aldığımı hatırlarım. Sıfır sıfırdır her zaman. Milletin ne dediğine bakma sen. Egea bu piyasının çeyrek altınıdır. Peynir ekmek gibi alınır ve satılır. O rengi ben de beğeniyorum, şimdiden hayırlı olsun.

Yanılmıyorsam sedanlarda 7 ileri DCT var, HB'lerde 6 ileri Fiat'ın DCT'i var hocam.

Kasa tipi fark etmiyor hoca, dizel olanların hepsi 6 ileri kuru kavrama DCT. 7 ileri ıslak kavrama olanlar hibrit olanlar sadece onlarda. 1.5 Firefly hibrit motorlara koydular sadece ıslak kavramaları. Dizele hâlâ eski nesil devam ediyorlar. Zaten sıfır üretimleri tedavülden kalkacağı için muhtemelen bundan sonra da ıslak kavrama koymazlar gibi dizellere.

Aslında Fiat 1.6 dizel ve 8 ileri EAT şanzımanı kombine etse, ortaya çok sağlam bir şey çıkabilirdi. 1.6 Fiat motoru, benim arabamdan küçük bir hacim farkı olmasına rağmen daha performanslı. Ama gördüğüm kadarıyla PSA 1.5 dizel ve EAT8 tercih edecek gibi Fiat arabalarında bundan sonra.

Binek araçlarda yaygınlaştırsalar süper olur. Sonunda tork konvertörlüye dönüş harika oldu. 2020'lerin başında tork konvertörlü artık eskidi, çift kavramalar onları silecek diyen tayfaya selamlar.

Eskiden de söylerdik, milletin canı yanmaya başlayınca anladı. Tamam, eski nesillerde demodeydi, yavaştı, fazla yakardı, sollama sıkıntıydı, say say bitmez. Ama yeni nesil tam otomatikler hızlı, yakıt düşük, sağlam, sürüş keyfi var, tork kaldırabiliyor, kronik sorunları yok gibi bir şey, daha ne olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…