Sunny

Başarılı
Yer
Balıkesir
Arkadaşlar bu olayı size de danışmak isterim.

Biz bayrak törenindeyken cuma günü arkadaşım durduk yere bana dirsek attı, ben de ona attım, bu 4 kere sürdü. Bayrak töreni bitince hoca tuttu bizi götürdü idareye. İdarede arkadaşım servis ile gittiğinden ek 10 yazmadı. Pazartesi gelin dilekçe imzalayacaksınız dedi. İsmimizi not aldı. Bu ne kadar saçma şey. Okulda alt katta elektronik sigara içen var onlara bir şey olmuyor, bize neden oluyor? Saçmalık ve bizim okul kurallarda katı. Sizce bu ek 10 takdir almama engel mi?

Ben ortaokuldayken Ek-10 değil Ek-9 diye bir yaptırım vardı. Arkadaşlarım sabah kahvaltı niyetine sürekli Ek-9 yerlerdi ama hiçbir şey olmadı hiçbirine. Takdir falan alıp geçtiler hep.

Şimdi hatırladım bu Ek-9 denilen şeyden ben de yemiştim bir kere, hiçbir şey olmadı bana da.

Arkadaşlar bu olayı size de danışmak isterim.

Biz bayrak törenindeyken cuma günü arkadaşım durduk yere bana dirsek attı, ben de ona attım, bu 4 kere sürdü. Bayrak töreni bitince hoca tuttu bizi götürdü idareye. İdarede arkadaşım servis ile gittiğinden ek 10 yazmadı. Pazartesi gelin dilekçe imzalayacaksınız dedi. İsmimizi not aldı. Bu ne kadar saçma şey. Okulda alt katta elektronik sigara içen var onlara bir şey olmuyor, bize neden oluyor? Saçmalık ve bizim okul kurallarda katı. Sizce bu ek 10 takdir almama engel mi?

Sözleşme o. Evrakta bir daha yaparsanız ailenizle görüşürüm manasına çıkıyor. Disiplin olursa alamazsın %70 ihtimalle.

Hocalar çocuğuna sinirleniyor öğrenciye eşek muamelesi yapıyor, birkaç tanesi hariç çoğundan nefret ediyorum. Sorunun cevabına gelecek olursak bir şey olmaz. Sözleşme, tutanak falan umursamayın, liseye geldik hala derste parmak kaldırmadan cevap vermenin cezası 4 gün uzaklaştırma diye kandırmaya çalışıyorlar, he kesin öyledir siz önce sigara içenleri adam edin.

Sözleşme o. Evrakta bir daha yaparsanız ailenizle görüşürüm manasına çıkıyor. Disiplin olursa alamazsın %70 ihtimalle.

Çağırdılar imzalattılar bugün bir daha böyle bir şey yapmayacağıma söz veriyorum eğer 1 daha yaşanırsa gerekli cezayı kabul ediyorum diye bir metinj yazdırıp imzalattı.