Siz naptiniz? Bende ondan kaynaklı olduğunu biliyorum ve servise kanıtlamaya çalışıyorum.

Servisin yaptığı şey de saçma. Valorant gibi bir oyunu istersen 8K aç yine de GPU'ya tam yük veremez. CPU bazlı oyunlarda GPU deneyen sivri zekaları nasıl servis diye koyuyorlar akıl almaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynisini diyordum, 2 ay olacak 2 ay. Yarin tehditkar bir tavırla konuşacağım.
Umurlarında değil. beynini kullanamayan birini koymuşlar oraya, Daha CPU, GPU nasıl okunur onu bilmiyor. Sözde Müslüman ülkemizdeki patronlar, ceplerini doldurmak için kul hakkına girmeyi umursamıyor.

8000Hz fareler oyunlarda stabil değil, Hz ne kadar artarsa işlemciye binen yük de artar ve 8000Hz sabit değil, işlemciye binen yük de sabit olmayacağı için de takılmalara sebebiyet veriyor olabilir, 2000Hz'de deneyin olmazsa da THH'ye başvurun derim.

8000Hz fareler oyunlarda stabil değil, Hz ne kadar artarsa işlemciye binen yük de artar ve 8000Hz sabit değil, işlemciye binen yük de sabit olmayacağı için de takılmalara sebebiyet veriyor olabilir, 2000Hz'de deneyin olmazsa da THH'ye başvurun derim.
İşlemci ile alakası yok optimize değil oyunlar. Valorant, CS gibi oyunlarda 8000 Hz sıkıntı çıkarmıyor.

İşlemci ile alakası yok optimize değil oyunlar. Valorant, CS gibi oyunlarda 8000 Hz sıkıntı çıkarmıyor.

Araştırın, 8000Hz'de hiçbir oyun sabit olamaz bu şu anlık mümkün değil, ayrıca Görev Yöneticisi'ni açın bakın mouse hareket ettikçe işlemcinin hızı artıp düşer, ben 8000Hz'de CS2'de 100 FPS civarı düşürüyor aynısı Valorant için de geçerli, Logitech Superlight 2 DeX kullanıyorum bunun model ile de alakası yok.

Araştırın, 8000Hz'de hiçbir oyun sabit olamaz bu şu anlık mümkün değil, ayrıca Görev Yöneticisi'ni açın bakın mouse hareket ettikçe işlemcinin hızı artıp düşer, ben 8000Hz'de CS2'de 100 FPS civarı düşürüyor aynısı Valorant için de geçerli, Logitech Superlight 2 DeX kullanıyorum bunun model ile de alakası yok.
AMD'nin saçma sapan beceriksizliğini, iğrençliğini, tiksindiriciliğini, işini yapamamasını, aptal bir firma olmasını artık başka sebeplere bağlamayın. Benim de 8K Hz mouse’um var, 2K Hz’de kullanıyordum. Aynı sorunlar, aynı problemler başıma geldi. Artık şu lanet firmanın sorunlarını başka şeylere bağlamayın. Neden bu Nvidia ekran kartında olmuyor? Bana bunu da söyler misiniz? Neden Nvidia ekran kartlarında sorun yaşayanlar forumda konu açmıyor? Nvidia ekran kartında takılma, donma… Neden bu tür konular Nvidia’da açılmazken sadece AMD’de açılıyor? Artık AMD’nin pisliğini, beceriksizliğini farklı şeylere yüklemeyin.