Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kendi ekran kartımda denediğim kadarıyla eğer toplam güç tüketimi ve voltajda artış yoksa yani minimal bir frekans değer artışı varsa ısıyla ilgili bir yükselme olmuyor. Yine de çok emin konuşamam çünkü daha alt seviye soğutmaya sahip kartla belki ısı artışı da olabilirdi.
Voltaj yükseltmemi gerektirecek kadar MHz yükselttiğimde bariz bir ısınma farkı var. Fanlar devreye daha çabuk girdi ve en yüksek sıcaklık da 7-8 derece kadar arttı denediğimde.
Voltaj yükseltmemi gerektirecek kadar MHz yükselttiğimde bariz bir ısınma farkı var. Fanlar devreye daha çabuk girdi ve en yüksek sıcaklık da 7-8 derece kadar arttı denediğimde.
Hayır denemez. Sıcaklık böyle basit değil.
Önemli olan toplam güç tüketimi.
Nasıl bakiliyor ona?
- Makaleler
- 3
HWiNFO indir, yalnızca sensörler tikini işaretleyip aç.
NVIDIA üzerinden de görebilirsiniz.
Nasıl?
HWiNFO indir, yalnızca sensörler tikini işaretleyip aç.
NVIDIA da nasıl gorunuyor?
- Makaleler
- 3
Benim NVIDIA'ya alerjim var, bilmiyorum.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
ALT+R bas sıcaklığı görürsün. Örnek;
Dosya Ekleri
Yardımcı olabilir.
www.technopat.net
Rehber: GeForce Experience üzerinden FPS göstergesi açma
Merhaba. Öncelikle kategoriyi doğru seçip seçmediğimi bilmiyorum. Eğer yanlışsam düzeltmeniz hoş olur. Bugün NVIDIA GeForce Experience üzerinden çok kolay bir şekilde nasıl FPS'inizi görebileceğinizi anlatacağım. Öncelikle şu kısayolu yapın. Alt+f9 kısayolu yani. Bunlara aynı anda...
Ben guc tuketiminden bahsediyordum.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Yine ALT+R üzerinden görebiliyorsun ama NVIDIA'nın son sürücüleri sıkıntılı, Watt değerini göstermiyor. MSI Afterburner gibi uygulamalardan oyun içinde kaç watt çektiğini görebilirsin.
Watt değeri de gözüküyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Lenovo LOQ 17IRX10 | i5-13450HX & RTX 5050 | 43.000 TL