Hadi bu 38% meskene gelen; tarım'a gelen 30%

Bu ne demek; bu şu demek; sularsan gıda fiyatları artacak ey çiftçi, sulamazsan ürünün yanacak, tarlada kalacak.

Böyle ahlaksız döneme pes diyorum.

Rutte verlaat Torentje in stijl op de fiets Hollandanın başbakanıda bugün son iş günü idi. Artık NATO genel başkanı olarak görev yapacak. Itibar dememiş atlamış bisiklete:)

Adamsın Nebati ADAM!

Hocam ülkenin gidişatının bu şekilde olması gerçekten çok üzücü ya, kaç tane bakan, o, bu, şu değişti yine aynı yerde ülke. Hatta daha da geriye gidiyor.
Gri listede mi kalsaydık acaba? Listeden çıktık millete girdi.

Hadi bu 38% meskene gelen; tarım'a gelen 30%

Bu ne demek; bu şu demek; sularsan gıda fiyatları artacak ey çiftçi, sulamazsan ürünün yanacak, tarlada kalacak.

Böyle ahlaksız döneme pes diyorum.
"Elektriğe yapılan yüzde 38’li zammı inceleyen Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), artışın konutlar için (8 kWh/gün ve altı) yüzde 2,5’le sınırlı kaldığını buna karşın dağıtım şirketlerine aktarılan dağıtım bedelineyse yüzde 58,9 oranında fahiş bir zam yapıldığını tespit etti."

Tahmin edelim bakalim paranincogu kime gidiyor. Isin komik tarafi zam duyurulurken uretim maliyetindeki artis one suruluyor.

"Elektriğe yapılan yüzde 38’li zammı inceleyen Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), artışın konutlar için (8 kWh/gün ve altı) yüzde 2,5’le sınırlı kaldığını buna karşın dağıtım şirketlerine aktarılan dağıtım bedelineyse yüzde 58,9 oranında fahiş bir zam yapıldığını tespit etti."

Tahmin edelim bakalim paranincogu kime gidiyor. Isin komik tarafi zam duyurulurken uretim maliyetindeki artis one suruluyor.
Devlet yanlış yapmaz.