Sigara gibi bir ilketin şakası olmaz. İçene karışmam ama içmem, tavsiye etmem. En kötü sigara 50-60 diye biliyorum. Her gün en az 50-60TL’ye kendini zehirlemek bana mantıksız geliyor.😀

Diyen kişi günde 30 cips yiyor. Gündelik hayatta yediğimiz her şey zararlı zaten.
Belli ki yaşın küçük ve bunun havalı bir şey olduğunu düşünüyorsun aynı şekilde ben de elektronik sigara içiyorum bu yüzden iki kere yakalandım, keşke hiç başlamasaydım normalde spor yapıyorum artık yarım saatte nefesim kesiliyor.

Belli ki yaşın küçük ve bunun havalı bir şey olduğunu düşünüyorsun aynı şekilde ben de elektronik sigara içiyorum bu yüzden iki kere yakalandım, keşke hiç başlamasaydım normalde spor yapıyorum artık yarım saatte nefesim kesiliyor.
Ben daha demin 1 tane içtim aşırı kötü nasıl seviyonuz ya siz.

Nikotinsiz likitle iç nefesin kesilmez hocam. Normal sigara içtiğinizde olur bu nefes kesilme mide bulantısı kalp çarpıntısı filan puff ve elektronik sigara az zararlıdır.

Nikotinsiz likitle iç nefesin kesilmez hocam. Normal sigara içtiğinizde olur bu nefes kesilme mide bulantısı kalp çarpıntısı filan puff ve elektronik sigara az zararlıdır.
Artık satın almıyorum arkadaşlarımda var onların puff barlarını kullanıyorum eskiden çok satın alıyordum fiyatı pahalı değil zaten 25-30 dolar.

Fakat çok kötü nikotin bağımlısı oldum bu 1 senede şimdi bir an önce seneye reşit olup rahat rahat almayı bekliyorum o derece bir bağımlılık.

Artık satın almıyorum arkadaşlarımda var onlarınki kullanıyorum eskiden çok satın alıyordum fiyatı pahalı değil zaten 25-30 dolar.

Fakat çok kötü nikotin bağımlısı oldum bu 1 senede şimdi bir an önce seneye reşit olup rahat rahat almayı bekliyorum o derece bir bağımlılık.
Bakkalarda 18 yaş altı satanlar var hocam bi deneyin şansınızı.