Detaylar
Kim cevapladı?Silverback Gorilla
Üstün
Daha demin 1 tane içtim tadı aşırı kötüydü.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Belli ki yaşın küçük ve bunun havalı bir şey olduğunu düşünüyorsun aynı şekilde ben de elektronik sigara içiyorum bu yüzden iki kere yakalandım, keşke hiç başlamasaydım normalde spor yapıyorum artık yarım saatte nefesim kesiliyor.Diyen kişi günde 30 cips yiyor. Gündelik hayatta yediğimiz her şey zararlı zaten.
Silverback Gorilla
Üstün
Ben daha demin 1 tane içtim aşırı kötü nasıl seviyonuz ya siz.Belli ki yaşın küçük ve bunun havalı bir şey olduğunu düşünüyorsun aynı şekilde ben de elektronik sigara içiyorum bu yüzden iki kere yakalandım, keşke hiç başlamasaydım normalde spor yapıyorum artık yarım saatte nefesim kesiliyor.
Elektronik mi, puff mu?Ben daha demin 1 tane içtim aşırı kötü nasıl seviyonuz ya siz.
Nikotinsiz likitle iç nefesin kesilmez hocam. Normal sigara içtiğinizde olur bu nefes kesilme mide bulantısı kalp çarpıntısı filan puff ve elektronik sigara az zararlıdır.Belli ki yaşın küçük ve bunun havalı bir şey olduğunu düşünüyorsun aynı şekilde ben de elektronik sigara içiyorum bu yüzden iki kere yakalandım, keşke hiç başlamasaydım normalde spor yapıyorum artık yarım saatte nefesim kesiliyor.
Silverback Gorilla
Üstün
Normal sigara.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Artık satın almıyorum arkadaşlarımda var onların puff barlarını kullanıyorum eskiden çok satın alıyordum fiyatı pahalı değil zaten 25-30 dolar.Nikotinsiz likitle iç nefesin kesilmez hocam. Normal sigara içtiğinizde olur bu nefes kesilme mide bulantısı kalp çarpıntısı filan puff ve elektronik sigara az zararlıdır.
Fakat çok kötü nikotin bağımlısı oldum bu 1 senede şimdi bir an önce seneye reşit olup rahat rahat almayı bekliyorum o derece bir bağımlılık.
Silverback Gorilla
Üstün
Bakkalarda 18 yaş altı satanlar var hocam bi deneyin şansınızı.Artık satın almıyorum arkadaşlarımda var onlarınki kullanıyorum eskiden çok satın alıyordum fiyatı pahalı değil zaten 25-30 dolar.
Fakat çok kötü nikotin bağımlısı oldum bu 1 senede şimdi bir an önce seneye reşit olup rahat rahat almayı bekliyorum o derece bir bağımlılık.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Kanada da kimliksiz kimseye satmıyorlar içine girmek yasak reşit değilsen.Bakkalarda 18 yaş altı satanlar var hocam bi deneyin şansınızı.