Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Destek Ekibi

Resmî Hesap
Makaleler
1
Elgato 4K Pro MK2 aldım ve PCI-e X16_2 slotuna taktım ancak çalışmadı. Ekran kartındaki slota taktığımda Elgato çalıştı. Ekran kartımı çalışmayan slota taktığımda ise o da çalışmadı. PCI-e X16_2 slotunu bir türlü aktif edemedim. BIOS'ta yapmadığım ayar kalmadı. Bu konuda bir fikriniz var mı? Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
M.2 SSD ile çakışıyordur. Anakart kullanma kılavuzuna bakın, hangi porta M.2 takınca hangisi kapanacak yazmakta.
Elgato 4K Pro MK2 aldım ve PCI-e X16_2 slotuna taktım ancak çalışmadı. Ekran kartındaki slota taktığımda Elgato çalıştı. Ekran kartımı çalışmayan slota taktığımda ise o da çalışmadı. PCI-e X16_2 slotunu bir türlü aktif edemedim. BIOS'ta yapmadığım ayar kalmadı. Bu konuda bir fikriniz var mı? Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Aynı sorunu bende yaşadım en alt slot daki PCI E4 x2 de çalıştırabildim. Ekran kartının altındaki slotta bir görüyor bir görmüyordu. Tabii ben bunu X670E Tomahawk da yaşadım senin anakartını bilmediğim için bir şey diyemiyorum.