raun

Çalışkan
Ne alaka diyeceksiniz biliyorum ancak öylesine sormak istedim. Zamanında da dalga konusu olmuştu okuldayken ancak elim kadın eli gibi hatta onlarınkinden bile küçük bilekten ölçtüğümde 17 17.5 falan bazıları ortalama diyor günlük hayatta can sıkan bir konu, sizin görüşünüz nedir?

Ne alaka diyeceksiniz biliyorum ancak öylesine sormak istedim. Zamanında da dalga konusu olmuştu okuldayken ancak elim kadın eli gibi hatta onlarınkinden bile küçük bilekten ölçtüğümde 17 17.5 falan bazıları ortalama diyor günlük hayatta can sıkan bir konu, sizin görüşünüz nedir?
Ortalama.

Bunun diğer insanlar için önemi nedir? Diğer insanların sizin fiziksel yapınız üzerindeki haddi olmayarak yapılan yorumların sizler için önemi nedir? :sick:

Ortalama tabii ki.

Maalesef küçük hocam. Benim de böyle. Birçok kişiye bakıyorum küçük. Beden işi yapanların ki kalin ve uzun genelde. 17 cm küçük bir el.

Başkalarının lafını çok önemsemeyin. Gayet ortalama bir el yapınız var. Bende lise zamanında yapım küçüktü hala da öyle ama fiziksel özellikten bir yerleri küçük gösteren adamda alçaklık ve özgüven eksikliği vardır (Size söyleyen kişi adına diyorum)

Yorumlarınız için teşekkürler lisede çok düşünüyordum bittikten sonra azalmıştı bu düşünce ancak tekrar başladı ne kadar başkalarının laflarını umursamam desem de birden fazla kez yapılınca insan garipsiyor

Yorumlarınız için teşekkürler lisede çok düşünüyordum bittikten sonra azalmıştı bu düşünce ancak tekrar başladı ne kadar başkalarının laflarını umursamam desem de birden fazla kez yapılınca insan garipsiyor

Sana "insanları umursama" demek yerine "işi ironiğe dök" diyeceğim. Çünkü umursama desem de umursayacaksın, insanın doğasında var bu.
Ben bazen kelimelerimi yutunca işi ironiğe vuruyorum. Konuşma bozukluğum var denilebilir, telefonda konuşurken de kelimeyi yanlış söyleyince -mesela "söyleyince değil de "söylüyünce" dediğim zaman "söylüyünce nedir lan?" deyip gülüyorum. Karşımdaki de dalga geçiyor ki olması gereken bu, samimiyet var işin içinde.

Al şu Tony Stark videosu izle mesela, Tony Stark zırhı çağırıyor ama gelmeden parçalanıyor, işi ironiğe döküyor sonra.