KS KS H Hunerxp Çalışkan Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 17 Beğeniler 8 3 Şubat 2025 #21 9860 dedi: GitHub - Diegiwg/PrismLauncher-Cracked: This project is a Fork of Prism Launcher, which aims to 'unblock' the use of Offline Accounts, disabling the restriction of having a functional Online Account. No other modifications were applied to the project This project is a Fork of Prism Launcher, which aims to 'unblock' the use of Offline Accounts, disabling the restriction of having a functional Online Account. No other modifications were a... github.com Crack versiyonu da açık kaynak, kodu burada. Genişletmek için tıkla... Hocam bu siteden indirmeyecek miyim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-02-03 234312.webp 22 KB · Görüntüleme: 215
9860 dedi: GitHub - Diegiwg/PrismLauncher-Cracked: This project is a Fork of Prism Launcher, which aims to 'unblock' the use of Offline Accounts, disabling the restriction of having a functional Online Account. No other modifications were applied to the project This project is a Fork of Prism Launcher, which aims to 'unblock' the use of Offline Accounts, disabling the restriction of having a functional Online Account. No other modifications were a... github.com Crack versiyonu da açık kaynak, kodu burada. Genişletmek için tıkla... Hocam bu siteden indirmeyecek miyim?
9 9860 Becerikli Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 391 Çözümler 4 Beğeniler 455 3 Şubat 2025 #22 Hunerxp dedi: Hocam bu siteden indirmeyecek miyim? Genişletmek için tıkla... Oradaki crack olmayanı. Crack indirme linki vermek yasak sanırım.
Hunerxp dedi: Hocam bu siteden indirmeyecek miyim? Genişletmek için tıkla... Oradaki crack olmayanı. Crack indirme linki vermek yasak sanırım.
KS KS H Hunerxp Çalışkan Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 17 Beğeniler 8 3 Şubat 2025 #23 9860 dedi: Oradaki crack olmayanı. Crack indirme linki vermek yasak sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam belirttiğim sitedeki Prism Launcher gerçek Minecraft hesabı istiyor sanırım o değil yani. Crackine nasıl ulaşacağım bulamadım bir türlü.
9860 dedi: Oradaki crack olmayanı. Crack indirme linki vermek yasak sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam belirttiğim sitedeki Prism Launcher gerçek Minecraft hesabı istiyor sanırım o değil yani. Crackine nasıl ulaşacağım bulamadım bir türlü.
9 9860 Becerikli Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 391 Çözümler 4 Beğeniler 455 3 Şubat 2025 #24 Hunerxp dedi: Hocam belirttiğim sitedeki Prism Launcher gerçek Minecraft hesabı istiyor sanırım o değil yani. Crackine nasıl ulaşacağım bulamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Hocam, Arama motoruna "prism launcher cracked" yazınca en üstte çıkan.
Hunerxp dedi: Hocam belirttiğim sitedeki Prism Launcher gerçek Minecraft hesabı istiyor sanırım o değil yani. Crackine nasıl ulaşacağım bulamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... Hocam, Arama motoruna "prism launcher cracked" yazınca en üstte çıkan.
KS KS H Hunerxp Çalışkan Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 17 Beğeniler 8 4 Şubat 2025 #25 9860 dedi: Hocam, arama motoruna "Prism Launcher cracked" yazınca en üstte çıkan. Genişletmek için tıkla... YT videosu izleyip çözdüm olayı hocam size de sorayım dedim ama hangisini yüklüyeyim sizce exe kuracağım. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-02-04 000606.webp 57,6 KB · Görüntüleme: 179
9860 dedi: Hocam, arama motoruna "Prism Launcher cracked" yazınca en üstte çıkan. Genişletmek için tıkla... YT videosu izleyip çözdüm olayı hocam size de sorayım dedim ama hangisini yüklüyeyim sizce exe kuracağım.
9 9860 Becerikli Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 391 Çözümler 4 Beğeniler 455 4 Şubat 2025 #26 Hunerxp dedi: YT videosu izleyip çözdüm olayı hocam size de sorayım dedim ama hangisini yüklüyeyim sizce exe kuracağım. Genişletmek için tıkla... Setup.exe diye bitenlerden biri ama iki tanesinden hangisi bilmiyorum, diğer arkadaşlar yardımcı olabilir belki. (En alttan 3. galiba)
Hunerxp dedi: YT videosu izleyip çözdüm olayı hocam size de sorayım dedim ama hangisini yüklüyeyim sizce exe kuracağım. Genişletmek için tıkla... Setup.exe diye bitenlerden biri ama iki tanesinden hangisi bilmiyorum, diğer arkadaşlar yardımcı olabilir belki. (En alttan 3. galiba)
KS KS H Hunerxp Çalışkan Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 17 Beğeniler 8 4 Şubat 2025 #27 9860 dedi: Setup.exe diye bitenlerden biri ama iki tanesinden hangisi bilmiyorum, diğer arkadaşlar yardımcı olabilir belki. (En alttan 3. galiba) Genişletmek için tıkla... Videodaki adam ARM64'lü dosya yüklüyordu sanırım ne farkı var ki? 9860 dedi: Setup.exe diye bitenlerden biri ama iki tanesinden hangisi bilmiyorum, diğer arkadaşlar yardımcı olabilir belki. (En alttan 3. galiba) Genişletmek için tıkla... Ha yok sizin dediğinizmiş hocam özür dilerim.
9860 dedi: Setup.exe diye bitenlerden biri ama iki tanesinden hangisi bilmiyorum, diğer arkadaşlar yardımcı olabilir belki. (En alttan 3. galiba) Genişletmek için tıkla... Videodaki adam ARM64'lü dosya yüklüyordu sanırım ne farkı var ki? 9860 dedi: Setup.exe diye bitenlerden biri ama iki tanesinden hangisi bilmiyorum, diğer arkadaşlar yardımcı olabilir belki. (En alttan 3. galiba) Genişletmek için tıkla... Ha yok sizin dediğinizmiş hocam özür dilerim.
9 9860 Becerikli Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 391 Çözümler 4 Beğeniler 455 4 Şubat 2025 #28 Hunerxp dedi: Videodaki adam ARM64'lü dosya yüklüyordu sanırım ne farkı var ki? Genişletmek için tıkla... ARM farklı bir işlemci mimarisi. Çoğu bilgisayar şu an genelde ARM değil X86-64. Hunerxp dedi: Ha yok sizin dediğinizmiş hocam özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam.
Hunerxp dedi: Videodaki adam ARM64'lü dosya yüklüyordu sanırım ne farkı var ki? Genişletmek için tıkla... ARM farklı bir işlemci mimarisi. Çoğu bilgisayar şu an genelde ARM değil X86-64. Hunerxp dedi: Ha yok sizin dediğinizmiş hocam özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil hocam.
KS KS H Hunerxp Çalışkan Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 17 Beğeniler 8 4 Şubat 2025 #29 9860 dedi: ARM farklı bir işlemci mimarisi. Çoğu bilgisayar şu an genelde ARM değil X86-64. Önemli değil hocam. Genişletmek için tıkla... Yükledim Windows zarar verebilir vs. Diyor sıkıtnı çıkmaz değil mi?
9860 dedi: ARM farklı bir işlemci mimarisi. Çoğu bilgisayar şu an genelde ARM değil X86-64. Önemli değil hocam. Genişletmek için tıkla... Yükledim Windows zarar verebilir vs. Diyor sıkıtnı çıkmaz değil mi?
9 9860 Becerikli Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 391 Çözümler 4 Beğeniler 455 4 Şubat 2025 #30 Hunerxp dedi: Yükledim Windows zarar verebilir vs. diyor sıkıtnı çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Çıkmaması lazım. VirusTotal'de bir kontrol edin isterseniz. Düzenleme: Windows arada gereksiz yere uyarı verebiliyor.
Hunerxp dedi: Yükledim Windows zarar verebilir vs. diyor sıkıtnı çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Çıkmaması lazım. VirusTotal'de bir kontrol edin isterseniz. Düzenleme: Windows arada gereksiz yere uyarı verebiliyor.