En güvenilir Minecraft Launcher'ı hangisi?

Çıkmaması lazım. VirusTotal'de bir kontrol edin isterseniz.
Düzenleme: Windows arada gereksiz yere uyarı verebiliyor.

Hocam Setup'ı VirusTotal'de tarattım sonuçlar böyle. Ne diyosunuz? Positive flase midir acaba.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-04 002152.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 129
O kadar Av'den sadece biri virüs var diyor. Sorun yok bence. False positivedir.

Peki hocam yüklüyeyim bakalım şüphelenirsem Kaspersky'la tam tarama yaparım.

O kadar Av'den sadece biri virüs var diyor. Sorun yok bence. False positivedir.

Hocam bir şey daha soracağım tlegacyde alternatif olabilir mi prsim Launcher yerine? O da açık kaynak kodlu Legacy bana daha güvenilir geliyor Prism'i daha önce hiç duymamıştım

Son düzenleme:
Hocam bir şey daha soracağım tlegacyde alternatif olabilir mi prsim Launcher yerine? O da açık kaynak kodlu Legacy bana daha güvenilir geliyor Prism'i daha önce hiç duymamıştım

Olabilir hocam. Açık kaynakmış gerçekten de, baktım. İkisini de kullanabilirsiniz.

Olabilir hocam. Açık kaynakmış gerçekten de, baktım. İkisini de kullanabilirsiniz.

Tamamdır hocam yardımlarınız ve değerli vaktinizi ayırdığınız için çok sağ olun. Çözüm olarak işaretleyeceğim ama bulamadım ki butonu

Tamamdır hocam yardımlarınız ve değerli vaktinizi ayırdığınız için çok sağ olun. Çözüm olarak işaretleyeceğim ama bulamadım ki butonu

"Rapor" tuşuna basıp çözüm olarak seçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…