Farklı hocam. AVG'de olmayan çoğu özellik Avast'ta var. Avast, AVG'den çok daha iyi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı hocam. AVG'de olmayan çoğu özellik Avast'ta var. Avast, AVG'den çok daha iyi.
Hocam Free sürümü incelemesi yapar mısınız?Hocam benim inceleme konum var oradan bakın inceleyin Avast'ı beğenirseniz kurun. https://techolay.net/sosyal/konu/avast-premium-security-incelemesi.136844
Eski bilgisayarıma ben AVG kurmuştum. Peki hocam ortalama Premium veya Free sürümünde ne kadar RAM ve CPU kullanıyor?Farklı hocam. AVG de olmayan çoğu özellik Avast da var Avast avg'den çok daha iyi.
Tabii ki hocam. Birazdan yaparım onu da deneyimledim ben 10-15 dakikaya bulursunuz.
Hocam Free sürümünde bende 90 MB falan yiyordu Premium'da 160'a kadar çıktı biraz fazla olabilir fakat koruması çok yükseliyor. Bende ikisinde de çok CPU kullanmadı hocam.Eski bilgisayarıma ben AVG kurmuştum. Peki hocam ortalama Premium veya Free sürümünde ne kadar RAM ve CPU kullanıyor?
Şaka şaka istiyoruz tabii@SiberSasi, gerçek zamanlı koruma istemiyor musunuz? O zaman neden antivirüs arıyorsunuz ki? İsteğiniz virüs taraması yapmak ise birçok ücretsiz araç var zaten. Atayım hatta hepsini. Ben bunları bir klasöre toplayıp ayda 1 tarama yapıyorum.
![]()
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.www.emsisoft.com
![]()
HitmanPro and HitmanPro.Alert. Advanced Malware Scanning, Detection and Removal Tools.
HitmanPro cleans malware, viruses, trojans, keyloggers, rootkits, trackers, ransomware and spyware while HitmanPro.Alert provides continuous scanning in real time.www.hitmanpro.com
![]()
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.www.eset.com
Kaspersky Virüs Tarama ve Temizleme Aracı - Ücretsiz İndirin | Kaspersky
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.www.kaspersky.com.tr
Yani Avast iyise Free indiriyorum ben.Tabii ki hocam. Birazdan yaparım onu da deneyimledim ben 10-15 dakikaya bulursunuz.
Hocam Free sürümünde bende 90 MB falan yiyordu premiumda 160'a kadar çıktı biraz fazla olabilir fakat koruması çok yükseliyor. Bende 2 sindede çok CPU kullanmadı hocam.
Hocam istiyorsanız benim incelememi de bekleyebilirsiniz fakat kurabilirsiniz, gayet yeterlidir.Şaka şaka istiyoruz tabii
Yani Avast iyise Free indiriyorum ben.
İster yapın ister yapmayın hocam sana kalmış.Hocam istiyorsanız benim incelememi de bekleyebilirsiniz fakat kurabilirsiniz, gayet yeterlidir.
Hocam bu arada neden Premium değil de Free tercih ettiniz?
Çünkü yani Free iyi diyorlar. Premium da biraz pahalı.Hocam bu arada neden Premium değil de free tercih ettiniz?