@SiberSasi, gerçek zamanlı koruma istemiyor musunuz? O zaman neden antivirüs arıyorsunuz ki? İsteğiniz virüs taraması yapmak ise birçok ücretsiz araç var zaten. Atayım hatta hepsini. Ben bunları bir klasöre toplayıp ayda 1 tarama yapıyorum.

Hocam Free sürümü incelemesi yapar mısınız?
Tabii ki hocam. Birazdan yaparım onu da deneyimledim ben 10-15 dakikaya bulursunuz.

Eski bilgisayarıma ben AVG kurmuştum. Peki hocam ortalama Premium veya Free sürümünde ne kadar RAM ve CPU kullanıyor?
Hocam Free sürümünde bende 90 MB falan yiyordu Premium'da 160'a kadar çıktı biraz fazla olabilir fakat koruması çok yükseliyor. Bende ikisinde de çok CPU kullanmadı hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
@SiberSasi, gerçek zamanlı koruma istemiyor musunuz? O zaman neden antivirüs arıyorsunuz ki? İsteğiniz virüs taraması yapmak ise birçok ücretsiz araç var zaten. Atayım hatta hepsini. Ben bunları bir klasöre toplayıp ayda 1 tarama yapıyorum.

Şaka şaka istiyoruz tabii :D

Tabii ki hocam. Birazdan yaparım onu da deneyimledim ben 10-15 dakikaya bulursunuz.

Hocam Free sürümünde bende 90 MB falan yiyordu premiumda 160'a kadar çıktı biraz fazla olabilir fakat koruması çok yükseliyor. Bende 2 sindede çok CPU kullanmadı hocam.
Yani Avast iyise Free indiriyorum ben.