Amaç sadece üniversite mezunu olmak o yüzden 4 yıllık okusam da bir şey değişmeyecek hemen bitsin yeterli.

Hangi bölümlerde eğitim yok ve sınav da nasıl kopya çekecekler.
4 yıllıklarla ilgili bir şey demedim zaten hocam. Sadece okumak için okuduğunuz bir bölümden neden size fayda sağlamasını beklediğinizi anlamadım. Böyle bir şey hiçbir alanda görülmemiş.

Ek olarak yanlış hatırlamıyorsam
@Ömer_Yeter hocam açıktan bilgisayar okuyordu. Müsait ise tecrübelerini aktarabilir.
Ufak bir yanlışlık olmuş sanırım.Ben 2 yıllık bölüm okuyorum fakat uzaktan eğitim olarak yan igene örgün eğitimden sayılıyorum.Konuya gelecek olursam eğer bence sevdiğiniz ve yaparken keyif aldığınız bir işe göre seçiminizi yapın.

@Greens1903

4 yıllıklarla ilgili bir şey demedim zaten hocam. Sadece okumak için okuduğunuz bir bölümden neden size fayda sağlamasını beklediğinizi anlamadım. Böyle bir şey hiçbir alanda görülmemiş.

Sonuç olarak uni mezunu olalım yani. :)

Ufak bir yanlışlık olmuş sanırım. Ben 2 yıllık bölüm okuyorum fakat uzaktan eğitim olarak yan igene örgün eğitimden sayılıyorum. Konuya gelecek olursam eğer bence sevdiğiniz ve yaparken keyif aldığınız bir işe göre seçiminizi yapın.

@Greens1903

İşte onlarda da matematik sıkıntısı var, ve kolay bir bölüm olsun istemiştim.

Anadolu da artık koruma ve güvenlik bölümü yok sanırım?

İst Üni Var ama uzaktan mı o anlamadım.

Sonuç olarak uni mezunu olalım yani. :)

İşte onlarda da matematik sıkıntısı var, ve kolay bir bölüm olsun istemiştim.

Anadolu da artık koruma ve güvenlik bölümü yok sanırım?

İst Üni Var ama uzaktan mı o anlamadım.
2 yıllık bölümlerdeki matematiği çok takmayın. Gerçekten çok temel matematik soruluyor. Eğer ki matematiğiniz 3/10 ise bile çok rahat halledersiniz.