14083

Deneyimli
Hadi bakalım önce ben başlayacağım.
Kullanırken bir sevgiliyle sarılıyormuş gibi hissettiğim için Arch Linux en sevdiğim dağıtımdır. Gentoo Linux'a elbet bir gün geçeceğim ama şu an onunla sadece birbirlerine bakışan iki platoniğiz.
En nefret ettiğim dağıtım Ubuntu'dur.

Kullanırken bir sevgiliyle sarılıyormuş gibi hissettiğim için Arch Linux en sevdiğim dağıtımdır. Gentoo Linux'a elbet bir gün geçeceğim ama şu an onunla sadece birbirlerine bakışan iki platoniğiz.
En nefret ettiğim Ubuntu en güzelleri OpenSUSE, Debian ve MX Linux.

En sade ve minimalisti Zorin OS, en çok Windows'la çalışma mantığı aynı olan Ubuntu, benim tavsiyem ise KDE.

En sevdiğim dağıtım Arch Linux (btw).

En sevmediğim ise Ubuntu. Ubuntu'nun Snap dayatması benim hoşuma gitmiyor. Ancak nedense birçok büyük yazılım projesi Ubuntu'ya göre geliştirildiği için el mahkum kullanmak zorunda kalıyoruz. Şimdilik Distrobox ile Ubuntu'yu Arch altında kullanabiliyorum, sorun da yok. Bakalım, hangi noktada hakiki Ubuntu gerekecek? :(