Konuyu hortlatıyoruz ama koskoca maziyi görüpte bir şey yazmamak olmazdı. 57. Alay'a ilk alınışımdı hatırlıyorum Yusuf diye bir abi vardı sanırım. Beni kendi kurduğumuz CanliCenaze klan savaşında karşıma geldiklerinde tanımıştı :) Tabii hepsini silip süpürdükten sonra oyundan sonra mesaj atıp klanına davet etmişti. Arkadaşım Osman'a sormuştum napayım gideyim mi diye :) biz her zaman dostuz, karar senin demişti bende kabul etmiştim. Orda belki 1 belki 2 hafta kaldım zaten :) BabyStar klanı vardı o zamanlar 12. sıradaydı bilenler var mı bilmiyorum oraya transfer oldum. Yusuf abi de sağ olsun ben orada gariban kalmayayım diye 1 aylık pedro gomes ve christopher smith 240 canlı paket dizmişti bana 1 kuruş para istemedi hemde Allah ondan razı olsun. Çok mutluydum tabii baba sevgisi görmeyince küçük bi ilgi beni uçuruyordu o yaşlarda. BabyStar da da güzel performans gösterdikten sonra oyunun belkide en iyi klanı Katre-i Matem'den teklif geldi zaten BabyStar'dan çıkan iyi oyuncular oraya gidiyormuş, 1-1.5 ay civarı bana harita eğitimleri, nerede ne yapılır özel oyunlarda gösterdiler öğrettiler tabii bu arada klan savaşları atıyorum 2. yedek takımla :) yazarken bile mutlu oluyorum şu hisse bakar mısın :D Katre-i dekiler biz ekipmanlarımızı aylık değil 3 veya 6 aylık dizeriz bunu kaldırabilecek misin diye sormuşlardı bana. Bende dedim abi öğrenci harçlığımla ancak 1 aylık belki 14 günlük dizebilirim ama isterseniz GOLD paket dizebilirim oyun içi parayla demiştim. (o zamanlar klasik karakterlere altın sarısı canlarını yanılmıyorsam 220 veya 230 yapan bir set getirmişlerdi.) Tamam dediler zaten iyi oynuyorsun sorun yok, dizdim 1 ay daha takılıp Joyyamlardan teklif geldi 1 hafta yedek takımla uyku modu atacakmışım beğenirlerse 1. takıma gelecekmişim. Beğenmesine beğendilerde baktılar benim cepte yırtık 5 TL :D nazikçe kovdular sağ olsunlar. Ama 2. takımla daha önce açmış olduğum yedek hesapla klan maçlarımı atmaya devam ettim. Bu arada okulda da çok başarılıyım ikisini bir götürebiliyorum diye babam hiç karışmadı. 2-3 saatlik uykuyla okula giderdim ona rağmen derslerim de iyiydi çok şükür. Joyyamlardan kovulduktan sonra BadBrothers'a ordan tekrar 57. Alay'a yani kürkçü dükkanına geri dönerek o sıralar da LOL popüler olmaya başlayınca bırakmıştım Wolfteam'i. :( Konuya gelirsek Savaş Fabrikası, Saray, Petra, İki Tapınak ve tabii bir de Pain Lab. bu haritaları çok severek oynadım. Bu klanlarda oynadığım sürece 2 gram altın, klavye mouse kulaklık seti ve bir de anahtarlık hediye etmişlerdi. Tek içimde ukte kalan GölgeHaramiler de oynamamış olmam oradaki abilerle çok sohbet ettim ama onlar tüm gün klan maçı atıyorlardı şimdiki Game House muhabbeti gibi, biraz uzun oldu ama hayatıma güzel şeyler katan bir oyundu ve deneyimlerimi ve anılarımı anlatmadan geçmek istemedim. Hepinize keyifli okumalar, selamlar saygılar üstatlar.