Detaylar
Kim cevapladı?Benim içinde öyle, bambaşka bir lezzeti var.Bu arada etli ekmek>leğhmacun. Zamanında yağlı bir lahmacuna denk gelmiştim ve baya bir soğutmuştu.
- Makaleler
- 1
Börek üzeri köy tavuğu favorilerim arasına girer.
Ev yapımı yufkayı tavuk suyunda ıslayayarak kat kat dizerek börek usulü yapıyorsun, böreğin arasına tavuğu koyarakta afiyetle yiyorsun.
Köy tavuğunun tadı ve yağı, yemeği dâha da lezzeti yapıyor.
Ev yapımı yufkayı tavuk suyunda ıslayayarak kat kat dizerek börek usulü yapıyorsun, böreğin arasına tavuğu koyarakta afiyetle yiyorsun.
Köy tavuğunun tadı ve yağı, yemeği dâha da lezzeti yapıyor.
Birden fazla söyleyeceğim üzgünüm. 
Biftek, kokoreç, kaşarlı kıymalı pide, iskender, Adana kebap, pesto soslu makarna(lazanya da dahil), pastırmalı kuru fasulye, pizza, zeytinyağlı yaprak sarması, kavurma, karides, mantı ve tantuni.
Biftek, kokoreç, kaşarlı kıymalı pide, iskender, Adana kebap, pesto soslu makarna(lazanya da dahil), pastırmalı kuru fasulye, pizza, zeytinyağlı yaprak sarması, kavurma, karides, mantı ve tantuni.
Hamsi, lahmacun, pastırma...
Ultra Mega Komagene yerken bunu görmem peki. Kendimi sorguladım...Karnabahar yaprağı çorbası. İçine biraz mısır yarması ve buğday ekleniyor çorbaya. Hatta brokoli yaprağından da yapabilirsiniz.
TesadüfUltra Mega Komagene yerken bunu görmem peki. Kendimi sorguladım...
Bol limonlu, karnabaharlı turp salatası. Üzerine biraz maydanoz. Mutlaka deneyin.
Yeni konular
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Lenovo LOQ 17IRX10 | i5-13450HX & RTX 5050 | 43.000 TL
- mortem.dll