Diyete girmem lazım zaten bir deneyeyim. TeşekkürlerBol limonlu, karnabaharlı turp salatası. Üzerine biraz maydanoz. Mutlaka deneyin.
Detaylar
Kim cevapladı?Brokoliyi haşlayın, soğuduktan sonra yoğurtlayın. Tadı çok güzel oluyor. Üzerine kuru nane önerebilirim.Diyete girmem lazım zaten bir deneyeyim. Teşekkürler![]()
Lahmacun, Adana dürüm, zurna dürüm, iskender.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Benim lazanya kesinlikle. Bir günde öğlen-akşam 6 büyük dilim yiyebilirim. Eskiden kıyma yerine küçük doğranmış tavuk sote ve patates kızartması kullanırdım iç malzeme olarak. O da çok güzel oluyor fakat kıymalının yeri başka. Biraz pahalı bir yemek maalesef. Bir borcamın maaliyeti 300-400 TL'ye denk geliyor her şeyiyle fakat dışarıda yemekten hala çok daha uyguna geliyor. Bir borcamdan baya çıkıyor çünkü.
Üç aşamadan oluşuyor yapmak. İç harcını hazırlamak, başamel sosunu hazırlamak ve borcamda birleştirmek. İç malzemesini ve başamel sosunu hazırlamak basit fakat benim en nefret ettiğim yeri birleştirmek. Kusursuz birleştirmeye çalışınca epey uzuyor yapması ve malzemeleri düzgün bir oranla koymanız gerekiyor yoksa son kata geldiğinizde ya çok az ya da çok fazla malzemeniz kalıyor geriye
Ben bu tarife göre yapıyorum. Tavsiye ederim.
Lazanyayı suda bekletmeye gerek olmadan direkt koyabildiğinizi söylüyorlar kutusunda fakat ben yine de borcama koymadan önce suda çok az bekletiyorum. Fırından çıkınca daha yumuşak oluyor. Bu sizin tercihinize kalmış bir şey.
Ben bir de başamel sosa birazcık muskat rendeliyorum. Çok olursa ağır olur tadı ön plana çıkar tavsiye etmem.
Makarna.
- Makaleler
- 1
İskender, özellikle Bursa'da yediğim 
Ama bana et olsun yeter, yerim. Büyük olsun, küçük olsun, ayrık olsun, birleşik olsun severim
Orhun Kayaalp'e de selam olsun !
Ama bana et olsun yeter, yerim. Büyük olsun, küçük olsun, ayrık olsun, birleşik olsun severim
Orhun Kayaalp'e de selam olsun !
SoldierBoyBabam
Üstün
Zurna soslu tavuk dürüm+ siyah kola candır.
Pcman80
Üstün
Kızarmış patlıcan+ sarımsaklı yoğurt, tavuk sote + sumaklı salata + haydari+ şalgam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-