Ionos güvenli midir? Sonuçta kart gireceğim. Eve polis falan gelmesin. Ismi pek güven verici gelmedi.

Ben sorun yaşamadım hiç.
Peki domain koruma hizmeti almalı mıyım? Çoğu sitede buna benzer hizmetler gördüm.
Almanıza gerek yok.
Bu siteler yasal değil mi? Isimleri pek düzgün gelmedi.
Uzantılarda sorun yok. Kullanan şahıslarda sorun var.

Size tavsiyem metunic üzerinden alın kafanız rahat olsun.

Yurt dışı garanti olsun derseniz porkbun.com | An oddly satisfying experience. öneririm.

Ucuza hizmet arıyorsunuz sonuçta, ismin önemi yok. Kendim geçmişte kullandığım siteler bunlar.
Doğru hocam ama işte dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum.

Ben sorun yaşamadım hiç.

Almanıza gerek yok.

Uzantılarda sorun yok. Kullanan şahıslarda sorun var.

Size tavsiyem metunic üzerinden alın kafanız rahat olsun.

Yurt dışı garanti olsun derseniz porkbun.com | An oddly satisfying experience. öneririm.
Hocam porkbunda .click uzantılı 0.89 dolara bir domain buldum, vergi falan ekleniyor mu? Birde papara sanal kart üzerinden ödeme yapabilir miyim? Ayrıca denediyseniz bunları cloudflared ile sabit ip olmadan kullanmayı denediniz mi?

@yunus hocam attığınız domainleri cloudflared ile kullanabilirmiyim?
Evet. Yardıma ihtiyacınız olursa konu açmanız yeterli.

Hocam porkbunda .Click uzantılı 0.89 dolara bir domain buldum, vergi falan ekleniyor mu? Bir de Papara sanal kart üzerinden ödeme yapabilir miyim? Ayrıca denediyseniz bunları cloudflared ile sabit IP olmadan kullanmayı denediniz mi?

Herhangi bir sorun yaşamazsınız. Cloudflare yönlendirmesi yapıp DNS yönetimini Cloudflare üzerinden yapabilirsiniz.