wopsle

Uzman
Öncelikle iyi günler dilerim. Birkaç ay önce aldım cihazı. İlk ay kullandıktan sonra sınavlar iş güç derken pek bakamadım. Şu anda çalıştırdığım sıra baskıları cidden çok kötü aldığını fark ettim. İnternetten sıcaklık için kalibrasyon yapmayı öğrendim. Fakat baskı sırasında modeli devirdi... Bir sonraki deneyişimde havadan başladı boşa filament çöp etti kısaca. Ne yapmam lazım bilmiyorum.
Flow Rate kalibrasyonunu yaptım. İlk kısmı bitti. En güzelini seçtim. İkinci kısma gelince;

1718985018510.png

1718985036100.png

Ve sonuç şu an

1718985093185.png

Burada ne yapmam gerek? Direkt bunun baskısını alsam ne anlamı olacak? Herhangi bir ayar çıkmıyor karşıma. Ne yapmam gerek şu an bilmiyorum. Her baskı öncesi makinenin kendi ekranı üzerinden kalibrasyonu açıyorum. Yoksa sapıtıyor ve şimdi ekleyeceğim görseldeki gibi oluyor;

1718985321375.png

Daha sonrasında kendi kalibrasyon ayarı ile düzelttim. Fakat internette görüpte pek anlamadığım a4 kağıdı vb. bir şey ile kalibre ediyorlar. Bir bilgisi olan var m?

Mesela az önce aldığım telefon tutacağı baskısında desteği devirmiş ve baskı %70deyken çöp etmiş. Sinirlerim bozuldu.

Son düzenleme: