Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Nasıl bir cevap verdiler? Onun yerine 1 tane model var sadece.Hocam pek mantıklı cevaplar vermediler. Başka bir şey mi alsam?
Nasıl bir cevap verdiler? Onun yerine 1 tane model var sadece.Hocam pek mantıklı cevaplar vermediler. Başka bir şey mi alsam?
Nasıl bir cevap verdiler? Onun yerine 1 tane model var sadece.
Email at dediler, attım tekrae aradım oradan yardım ederler dediler, mesai bitti şu an. Ben hatalı sürüm gelirse iade edebilecek miyim?
Edebilmen lazım. Sonuç olarak ayıplı ürün satıyorlar.
FSP mi bu mu? @Yusuf7878? @20424 hocam fanları da bugün alacağım nasıl sistemi soğutur mu?
İkisi benzer. FSP ripple performansı olarka önde. Enermax Watt miktarı olarak önde. Enermax alırdım senin yerinde olsam. Watt lazım değilse FSP'de üzmez.
Hatalı sürüm gelirse iade edersin muhtemelen zaten. Normalde 850W o sistem için yeterli.Sistem şöyle @Yusuf7878
7800X3D
9070 XT Red Devil
B850 Gaming Plus Wi-Fi
XPG Lancer 32 GB CL30 6000MHz RAM
Lian Li galahad II Lite performance 360
Lian Li O11 vision compact
Kingston KC3000 2TB
Thermalright TL M12-S 8 adet
Bu durumda ne alınmalı? Hatalı sürüm beni korkutuyor.
Hatalı sürüm gelirse iade edersin muhtemelen zaten. Normalde 850W o sistem için yeterli.
Hatalı sürüm gelirse iade edersin muhtemelen zaten. Normalde 850W o sistem için yeterli.
İkiside üzmez. FSP daha sessiz. Enermax watt olarak önde.Enermax alayım mı yani? Şöyle bir durum var ama, diğer ürünlerimi test etmek istiyorum 14 gün süreci bitmeden. Haftaya çarşamba son ilk aldığım ürünün. @Yusuf7878 .
@Yusuf7878 hocam a lsam mı ya? FSP daha iyi mi olur?