100 yük olacak mı ki? 100 yük 1200W'ta olmaz mı?

Hayır olay o şekilde değil. O test PSU'nun stabilizesini kontrol ediyor. Örneğin 9070XT spike atabilen bir kart. 350W çekiyor gibi görünsede milisaniyelik 450W'lara kadar çıkabiliyor. O milisaniyelik arayı PSU'nun kaldırması gerekli yoksa sistem kapanır. 9070XT'yi zaten rahat kaldırır Enermax kafana takma.

Hayır olay o şekilde değil. O test PSU'nun stabilizesini kontrol ediyor. Örneğin 9070XT spike atabilen bir kart. 350W çekiyor gibi görünsede milisaniyelik 450W'lara kadar çıkabiliyor. O milisaniyelik arayı PSU'nun kaldırması gerekli yoksa sistem kapanır. 9070XT'yi zaten rahat kaldırır Enermax kafana takma.

Hocam siz bütün PSU'lar arasından benim yerimde olsanız ne alırsınız?

Aklımda bir model yok. Muhtemelen 2. elden kaliteli bir model alıp içindeki fanı Noctua ile değiştirirdim. O biraz fantezi işi. Enermax al derim.

Hmm. Şu sorunları ve artıları bana bir detaylı anlatır mısınız? @Yusuf7878 sizi de yordum kusura bakmayın biliyorsunu ilk sistemim pişman olmak istemiyorum.

Aklımda bir model yok. Muhtemelen 2. elden kaliteli bir model alıp içindeki fanı Noctua ile değiştirirdim. O biraz fantezi işi. Enermax al derim.

Ya hocam düşünüyorum 1200W neye yarayacak ki? Fan sesi de korkutuyor. FSP ve enermax arasında çok fena kaldım. @Yusuf7878

Of hocam harbiden kafam çatlayacak artık. Ne alsam?

Son düzenleme:
Ben 1350W olanını aldım iade ettim. Fan sesi rahatsız edici ve bilgisayarı kapatma komutunu gönderme de problem yaşıyordum kapanmıyor, siyah ekranda kalıyordu. Asus 1000W modelini aldım sorunum kalktı.

Ben 1350W olanını aldım iade ettim. Fan sesi rahatsız edici ve bilgisayarı kapatma komutunu gönderme de problem yaşıyordum kapanmıyor, siyah ekranda kalıyordu. ASUS 1000W modelini aldım sorunum kalktı.

O zaman FSP mı alayım?

@Yusuf7878 hocam @AKINCILAR hocam da sorun yaşamış enermaxa pek sıcak bakmıyorum. FSP nasıl? Sıcaklıkların yüksek olması kötü bir durum mu? 10 yıl garanti de süper.

O zaman FSP mı alayım?

@Yusuf7878 hocam @AKINCILAR hocam da sorun yaşamış enermaxa pek sıcak bakmıyorum. FSP nasıl? Sıcaklıkların yüksek olması kötü bir durum mu? 10 yıl garanti de süper.

Sıcaklık ömrü ciddi oranda etkiliyor. 10 derecelik artış yarı yarıya indiriyor ömrü. O yüzden soğutmada büyük etken tabii ki. Fakat pek bir seçenekte yok. Raijintek cratos var.

Fakat fiyatı pahalı. Pek hak etmiyor.