- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu iki kişi arasında uçurumlar kadar fark var, kıyas bile yapılamaz. Aynı konuda sanki benzerlermiş gibi örnek vermek yersiz olmuş. Yine de oldukça ilgi çekici bir kişiymiş, uygun bir zamanda mutlaka izlerim.İnternette ne kadar ruh hastası olduğunun farkında değilsiniz bence. Bakın bu videosunu attığım elemanın birkaç tane Twitter hesabı var ve yıllardır bunu devam ettiriyor. Adam Teknoseyir organize suç örgütü diye sayıklıyor yıllardır.
Size ne kadar teşekkür etsem az. Duygularımın tercümanısınız, sevgiler.Şo çocuğa küfür etmeden mesaj yazmakta o kadar zorlanıyorum ki anlatamam. Günde iki kez içtiğim sigarayı daha kolay bırakmıştım.
Bak Engin misin Bey misin 81 misin nesin. Yazıdğım rehberi yaparken videonu çek ve takıldığın yeri göster. Bana öyle geliyor ki sen hiçbir bok yapmadan olmadı diyorsun. Eğer bizi trollüyorsan senin ****** *******!
enginbey8108
Uzman
Arkadaşlar yeterince bana hakaret etmenimizdi çok darıldım size Acronis'i anlatır mısınız yedek almayı ben kimseyi kötülemedim şu ana kadar sizleri darıldım ben C'yi yedek alıyorum olmuyor @Recep Baltaş.
Ben kimseyi üzücek bir şey yapmadım soru sorduk pişman ediyorsunuz sorduğum zaman.
@Recep Baltaş küfür yok etmemen lazım abiysen sana yakışırmı küfür.
Ben kimseyi üzücek bir şey yapmadım soru sorduk pişman ediyorsunuz sorduğum zaman.
@Recep Baltaş küfür yok etmemen lazım abiysen sana yakışırmı küfür.
Konunda aldığın yemeğin eksik olduğunu yazdım. Vakit bulursam sana video rehber çekicem ama onu yapabilir misin ondan da emin değilim
enginbey8108
Uzman
@Recep Baltaş yaparım söz sen bana video çek Acronis yedek almayı bana yarın lazım ama.
Video olmadan yapamam teşki bugün çekebilsen ayrıntılı şekilde.
@Recep Baltaş kalbim çok kötü kırıldı abi sana.
@Recep Baltaş bunu da anlatır mısın konuyu olur mu videoda Acronis True Image 2019 ile Imaj aldım ama geri yükleyemiyor...
Video olmadan yapamam teşki bugün çekebilsen ayrıntılı şekilde.
@Recep Baltaş kalbim çok kötü kırıldı abi sana.
@Recep Baltaş bunu da anlatır mısın konuyu olur mu videoda Acronis True Image 2019 ile Imaj aldım ama geri yükleyemiyor...
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Enginbey'e yardım edelim lütfen. Yoksa önümüzdeki 5 yıl boyunca aynı konuları açmaya niyetli gözüküyor.
xalvorath
Yetkin
Abi yanlış anlaşılma olmasın şu forumda W7 konusunda yediğim linçin haddi hesabı yok ama son bir tane daha eklemek istiyorum, şu zamana kadar W7 ile uğraşıp da aklı başında olan kimse görmedim. Salın kanka "eski eskiden güzeldi" W7 iyi falan değil.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.