Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu baştan sona kıvranarak okudum. Sabır gösteren arkadaşlara selam olsun.

Konunda aldığın yemeğin eksik olduğunu yazdım. Vakit bulursam sana video rehber çekicem ama onu yapabilir misin ondan da emin değilim
Adam yine de kıyamıyor ve kişiye özel video rehber çekiyor. Techolay farkı bu işte.

İşin Reddit ayağı falan da var, gitmiş İngilizce postlar falan atmış. Okurken az kalsın gülmekten geberiyordum.
Ben hayatımda böyle bir şey görmedim.
1719119867733.webp

1719119983656.webp

1719120118663.webp

Arkadaşlar yeter ya soru sorduk pişman ediyorsunuz.

Soru sormaktan çok her şeyi bize yaptırmak gibi bir şeye dönüştü bu. Yapacağın şey gerçekten çok basit. 2 3 araştırma ve biraz da bilgi ile harikalar yaratabilirsiniz. Burada insanlara kendiniz ile dalga gectirmek yerine en azından ChatGPT'ye bile sorabilirsin.

Yapmak istediğin iş NTLite ile hemen yapılabilir. Sen NTLite istemiyorsun o zaman ognitorenks easydism kullanabilirsin. DISM++ kullanabilirsin. Seçeneğin bol yani.

Abi yanlış anlaşılma olmasın şu forumda W7 konusunda yediğim linçin haddi hesabı yok ama son bir tane daha eklemek istiyorum, şu zamana kadar W7 ile uğraşıp da aklı başında olan kimse görmedim. Salın kanka "eski eskiden güzeldi" W7 iyi falan değil.
Ya güzel kardeşim senin anlamadığın olay şu, milletin eski donanımlı makineleri var ve o eski hazzı yaşayabilmek için adamlar kuruyor işte. Neyini uzatıyorsun? Şu makineme kurdum nostalji olsun diye canavar gibi de çalışıyor. Bırak kim ne yaparsa yapsın.
1719128947686.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.