Bu adamı, Facebook'daki bilgisayar yardımlaşma gruplarındaki birine benzettim
. O da önüne gelene Messenger'dan mesaj yazıp yardım istiyordu, isterken de acayip mesajlar atıyordu, "Artvin merkez'deyim", "çok yakışıklıyım", "arkadaş olalım mı" falan
.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Spydea
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sisifos bile daha çok iş başarmıştır be.
Üslubuna dikkat et. Düzgün konuş. Kimseyi azarlamaya hakkın yok.Mevcut konunda sana kapsamlıca ne yapman gerektiğini yazdım. Kıçını kaldırıp elini taşın altına koyup işlemleri yapmak ya da ağlamaya devam etmek gibi seçeneklerin var. Benim de buranın kurallarını uygulama seçeneğim var.
Eğer daha kolay bir şey istiyorsan NTLite kullan ve takıldığın yerde sor. Sen kıçının üstünde oturup yardım bekliyorsun. Burada balık vermiyoruz evlat. Oltanı al ve çalışmaya başla.
Nasıl bıktırdıysa artık. Beyefendi kendine özel yöntem istiyor. Bu kafayla giderse buradan da banı yer.
Pars sen misin?Üslubuna dikkat et. Düzgün konuş. Kimseyi azarlamaya hakkın yok.
Değilim. Yeni katıldım bu siteye. Sen böyleysen eğer cemaat nasıl olsun. Yaşına baktım 37 diyor. Kimseye ahkam kesme hakkın yok sınırlarını bil yoksa bildirirler sokakta.
Hayırdır neyine güvenip tehdit ediyorsun milleti?Değilim. Yeni katıldım bu siteye. Sen böyleysen eğer cemaat nasıl olsun. Yaşına baktım 37 diyor. Kimseye ahkam kesme hakkın yok sınırlarını bil yoksa bildirirler sokakta.
Yeni bir trol sosyale kaydolmuş.Değilim. Yeni katıldım bu siteye. Sen böyleysen eğer cemaat nasıl olsun. Yaşına baktım 37 diyor. Kimseye ahkam kesme hakkın yok sınırlarını bil yoksa bildirirler sokakta.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.