Cızırtı yapma, tehdit ettin apaçık, boş konuşuyorsun.@845 Hayırdır beyefendi. Fakat yanlışınız var. Kimseyi tehdit etmedim. Bir yöneticinin üyeyle böyle konuşması çok rahatsız edici. Çiftliğindeki bir ağa gibi işçiyi azarlar bir tavrı var. Dün 1 bugün ikinci günüm bu forumda. Hiç hoş değil bu tarz konuşmalar.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Physic
Üstün
Madem bu kadar kuralcısın, o zaman bu üslup ne? Kurallar sadece üyelere mi uygulanıyor yoksa sana da uygulanıyor mu? Sana uygulandığını pek sanmıyorum, bu üsluba sahip standart bir üyenin, forumda çok fazla tutunacağını da sanmıyorum.
Hocam adam forumun sahibi...
Forumun sahibi diye o mu haklı oluyor ? Yaşın kaç ? İnsan gibi tartışıyoruz.
Hem öyle hem de bu ***** insanına küfür etmemek elde değil.
Konudan bir haber gelip küfür etmeye hakkın yok! Gülünç.
Hayırdır dostum ne bu gerginlik? Sana yaş sorma hakkını kim veriyor? Sana ne yaşımdan desem ne yapacaksın mesela? Forumun sahibi diye haklı demedim. Ortam ne kadar bizim desek de kurucu olduğu için onun yani beğenmiyorsan gidebilirsin anlamına geliyor.
İşte geri vites diye ben buna derim
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıradaki.Böyle yazacaksanız benim hesabımı da siler misiniz?
- Makaleler
- 7
O arkadaş 10 yıldan (ben 13 yaşındayken) beri tanıdığım. 2008ler 2010lardaki forumlardan beri var olan birisi benim gibi, 2014'de tanıştık. Arkadaş enginbey'den daha zeki ve insancıl olsa da, yerinde sayma konusunda çok ortak noktaları var. Çok bir şey kaybetmedi forum. Geri gelecek bu arada.
Tuhoiisa
Üstün
O arkadaş 10 yıldan (ben 13 yaşındayken) beri tanıdığım. 2008'ler 2010'lardaki forumlardan beri var olan birisi benim gibi, 2014'te tanıştık. Arkadaş Enginbey'den daha zeki ve insancıl olsa da, yerinde sayma konusunda çok ortak noktaları var. Çok bir şey kaybetmedi forum. Geri gelecek bu arada.
Banı açılmadan nasıl gelecek hocam.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.