Hocam herkesin kullanımı farklıdır ve ön yargı oluşur. Misal ben hiçbir istemci kullanmam. Bedava oynamak varken, her şeyi ücretsiz kullanmak varken istemci ile uğraşmak istemem.

Epic'inde, Steam'den eksik olan özellikleri vardır.

Evet, Launcher kısmı oldukça kötü. Bir de başarım vs. sevenler için başarısız bir Launcher ve kendini geliştirmesi günümüz için gerekiyor. Ama sırf bunlar için gidip Epic'ten ucuza değil de Steam'den pahalıya bile isteye alanlar var. Garibime gidiyordu, teşekkürler hocam.
Heroic Games Launcher kullanabilirsiniz ancak yine de oyun almanızı tasvip etmiyor.

Hocam herkesin kullanımı farklıdır ve ön yargı oluşur. Misal ben hiçbir istemci kullanmam. Bedava oynamak varken, her şeyi ücretsiz kullanmak varken istemci ile uğraşmak istemem.

İleride de yaptığınız işin emeğini ve sonucunu umarım bedavaya ulaşmaya çalışanlar olmaz, yorumlarınız benim için değersizdir. Teşekkürler.

Adamların sahibi Tencent ve adamlar bilgilerimizi açıkça devletlere satıyor. Bir ara Fortnite'ın dosyalarından birini Karspersky virüs olarak sayıyordu. Ne olduysa o dosyayı 2-3 ay sonra kaldırdılar.