Detaylar
Kim cevapladı?İzleyebilirsin:
Geraltın kılıcı
Üstün
Epic Games güvenilmez bir firma. Adamların sahibi Tencent bir kere. Günahımı vermem o heriflere!İndirim konularında vs. görüyorum, "indirimler güzel ama Epic'ten almam" gibi. Neden sizce?
Üstelik fiyatlar Steam'den kat kat daha ucuz.
theVOID
Uzman
Evet, Launcher kısmı oldukça kötü. Bir de başarım vs. sevenler için başarısız bir Launcher ve kendini geliştirmesi günümüz için gerekiyor. Ama sırf bunlar için gidip Epic'ten ucuza değil de Steam'den pahalıya bile isteye alanlar var. Garibime gidiyordu, teşekkürler hocam.
Hocam herkesin kullanımı farklıdır ve ön yargı oluşur. Misal ben hiçbir istemci kullanmam. Bedava oynamak varken, her şeyi ücretsiz kullanmak varken istemci ile uğraşmak istemem.
Epic'inde, Steam'den eksik olan özellikleri vardır.
Geraltın kılıcı
Üstün
Heroic Games Launcher kullanabilirsiniz ancak yine de oyun almanızı tasvip etmiyor.Evet, Launcher kısmı oldukça kötü. Bir de başarım vs. sevenler için başarısız bir Launcher ve kendini geliştirmesi günümüz için gerekiyor. Ama sırf bunlar için gidip Epic'ten ucuza değil de Steam'den pahalıya bile isteye alanlar var. Garibime gidiyordu, teşekkürler hocam.
theVOID
Uzman
İleride de yaptığınız işin emeğini ve sonucunu umarım bedavaya ulaşmaya çalışanlar olmaz, yorumlarınız benim için değersizdir. Teşekkürler.Hocam herkesin kullanımı farklıdır ve ön yargı oluşur. Misal ben hiçbir istemci kullanmam. Bedava oynamak varken, her şeyi ücretsiz kullanmak varken istemci ile uğraşmak istemem.
Geraltın kılıcı
Üstün
Adamların sahibi Tencent ve adamlar bilgilerimizi açıkça devletlere satıyor. Bir ara Fortnite'ın dosyalarından birini Karspersky virüs olarak sayıyordu. Ne olduysa o dosyayı 2-3 ay sonra kaldırdılar.Hocam herkesin kullanımı farklıdır ve ön yargı oluşur. Misal ben hiçbir istemci kullanmam. Bedava oynamak varken, her şeyi ücretsiz kullanmak varken istemci ile uğraşmak istemem.
Fazla takıyorsunuz. Ayrıca son haberlere göre, oyunları satın almıyorsunuz. Lisansları alıyorsunuz.İleride de yaptığınız işin emeğini ve sonucunu umarım bedavaya ulaşmaya çalışmaz, yorumlarınız benim için değersizdir. Teşekkürler.
Geraltın kılıcı
Üstün
GOG hariç.