MSI ASUS yakalarsanız daha iyi olur ya da Lenovo da olabilir.
Tam tersi markacı olmamasını öneririm. Benim iadelerden biri MSI, diğer ikisi Asus idi. Teknoloji tamamen şans işi, o yüzden özellikleri ve servis kalitesi iyi olan neyse onu alıp geçmek lazım. Şimdilerde laptop alacak olsam muhtemelen Gamegaraj'a yönelirdim. Hergün forumdayım daha ciddi bir şikayet görmedim ve ürünleri F/P. Ayrıca servisine de iyi diyorlar..

Ne önerirsiniz peki? Bütçem 40.000 TL.

40 küsure buldum işlemci biraz eski kalıyor ama bence kaçırma derim Lenovo marka.

Tam tersi markacı olmamasını öneririm. Benim iadelerden biri MSI, diğer ikisi ASUS idi. Teknoloji tamamen şans işi, o yüzden özellikleri ve servis kalitesi iyi olan neyse onu alıp geçmek lazım. Şimdilerde laptop alacak olsam muhtemelen GameGaraj'a yönelirdim. Her gün forumdayım daha ciddi bir şikayet görmedim ve ürünleri F/P. Ayrıca servisine de iyi diyorlar.

Sizin şansınıza öyle denk gelmiş marka çok önemli. Arada sıkıntılı cihaz denk gelebilir onlar da sizi bulmuş. Kötü marka alırsanız genelde elinizde kalır.

Sizin şansınıza öyle denk gelmiş marka çok önemli. Arada sıkıntılı cihaz denk gelebilir onlar da sizi bulmuş. Kötü marka alırsanız genelde elinizde kalır.
Hocam iki yıl kadar laptop araştırdım, hiçbir şey göründüğü gibi değil. Asus Rog Strix stuttering, backlight bleeding diye araştırın ve forumlarda kaç tane konu açılmış inceleyin. 150-200k'lık Rog Strix'de bile geçmeyen stuttering sorunu yaşayan yabancılar görüyordum. MSI tarafında ise dediğiniz gibi benim şansım ve beklentim kaynaklı böyle bir durum oldu diyebiliriz. Onda kronik sayılabilecek bir sorun yoktu.

Asus'un servis kalitesinden bahsetmiyorum bile. En son benim stuttering sorununa çözüm bulamayıp donanımı zorlayan oyunlarda test ettiğimi iddia ettiler. Zorlayan oyun ''Zula''. Fıkra bu kadar.

Karar sizin :)

Hocam iki yıl kadar laptop araştırdım, hiçbir şey göründüğü gibi değil. Asus Rog Strix stuttering, backlight bleeding diye araştırın ve forumlarda kaç tane konu açılmış inceleyin. 150-200k'lık Rog Strix'de bile geçmeyen stuttering sorunu yaşayan yabancılar görüyordum. MSI tarafında ise dediğiniz gibi benim şansım ve beklentim kaynaklı böyle bir durum oldu diyebiliriz. Onda kronik sayılabilecek bir sorun yoktu.

Asus'un servis kalitesinden bahsetmiyorum bile. En son benim stuttering sorununa çözüm bulamayıp donanımı zorlayan oyunlarda test ettiğimi iddia ettiler. Zorlayan oyun ''Zula''. Fıkra bu kadar.

Şimdi ben ne alayım :)

Hocam iki yıl kadar laptop araştırdım, hiçbir şey göründüğü gibi değil. ASUS ROG STRIX stuttering, backlight bleeding diye araştırın ve forumlarda kaç tane konu açılmış inceleyin. 150-200K'lık ROG STRIX'de bile geçmeyen stuttering sorunu yaşayan yabancılar görüyordum. MSI tarafında ise dediğiniz gibi benim şansım ve beklentim kaynaklı böyle bir durum oldu diyebiliriz. Onda kronik sayılabilecek bir sorun yoktu.

ASUS'un servis kalitesinden bahsetmiyorum bile. En son benim stuttering sorununa çözüm bulamayıp donanımı zorlayan oyunlarda test ettiğimi iddia ettiler. Zorlayan oyun "Zula". Fıkra bu kadar.

Tabii ki servisi rezalet bende yaşadım o durumu. Ancak öyle kalmıyor büyük markalar hep çözüm odaklı oluyor BIOS ile kapatıyorlar sorunu. Tabii biraz da şans işi bütün seride öyle olacak diye kural da yok. Böyle düşünürsek hiç cihaz alamayız.