Hiçbir konuda bilgisi olmayanlar toplanmış yine yoruma. Gördüğünüz bayrak terör örgütü bayrağı değildir, kürdistan devletinin bayrağıdır. Ve bu devlet Irak kuzeyinde özerk bir devlettir. Ayrıca barzani ailesi her zaman Türkiye'ye destek çıkmış ve yardım etmiştir. Her Kürt'lerle alakalı gördüğünüz şeye terör damgası vurmayı kesin bir zahmet. Konunun çözüm süreciyle bilmem neyle de alakası yok. Barzani'nin PKK ile bir alakası yok. Irak'ın kuzeyine yapılacak harekat için beraber hareket ediyorlar. Onun için toplandılar.
"Anlamamak" teriminin vücut bulmuş hali olduğunu düşünüyorum. Aynen kardeşim kuzey Irak'ta kürdistan var...

Madem Türkiye kürdistan varlığını kabul ediyor, neden bağımsızlık referandumundan sonra harekatlar düzenledik? Özal döneminden bu yanadır baskılarımız sonucu bizi az buçuk destekliyorlar. Adamlar sanki PKK-sever değilmiş gibi konuşuyorsunuz.

"Anlamamak" teriminin vücut bulmuş hali olduğunu düşünüyorum. Aynen kardeşim kuzey Irak'ta kürdistan var...

Madem Türkiye kürdistan varlığını kabul ediyor, neden bağımsızlık referandumundan sonra harekatlar düzenledik? Özal döneminden bu yanadır baskılarımız sonucu bizi az buçuk destekliyorlar. Adamlar sanki PKK-sever değilmiş gibi konuşuyorsunuz.
Türkiye Iraktaki Kürdistanı reddetmiyor, Türkiye Suriye'nin kuzey doğusundaki Kürdistanı reddediyor. Ayrıca evet güzel kardeşim, adamlar PKK-sever değil. Defalarca TSK ile koordineli iş birliği yaptılar, PKK defalarca Barzani'yi tehdit etti. Barzani 2017 bağımsızlık referandumu yaparken bile PKK bu referandumu desteklemedi, seçim için oyun yapıyor dediler. Anlatabiliyor muyum? Her gördüğünüz Kürt yapılanmasına terörist tamgası vurursanız çok üzülürsünüz, benden söylemesi.

Sözde bir bölge ne zaman devlet oldu. Devletse parasını ve pasaportunu gosterde bizde görelim.
Özerk devletin kendine ait pasaportu olmaz zaten güzel kardeşim. Türkçeniz de fikirleriniz gibi zayıf.

Özerk bölge Devlet değildir. Farklılıklara izin verilen bir eyalet olur. Ama Amerika işin içine girdiği için baskı ile birilerine bir şeyleri kabullendiriyor. Petrol çıkıyorsa, Amerika'nın 53. eyaleti bile olabilir.

Çok boş yorumlar olduğunu tahmin ettiğim için kimseyle tartışmayacağım, fakat şöyle bir şey var ki, Erdoğan önce Irak Cumhurbaşkanı ile görüşüp PKK'yı terör örgütü olarak görmelerini ve destek olmalarını istedi. Ardından bunların yanına gidip bu konu ile ilgili konuşmuş olabilir. Gerçekten, hani dümdüz mantıkla bakmayın, araştırın, öğrenin. Bu adamı sevmesek de, her yaptığı şeyi eleştireceğim diye sıraya giriyorsunuz. Mantıksız eleştirilecek yerde eleştirilir, fakat burada gayet doğru adımlar atıldı.

Neden insanların aklı eremiyormuş? Uzay bilimi mi bu? 4. ve 5. boyut mu bu da bizim insan aklımız kavrayamıyor?
Devletler arası ilişkiler çıkar ilişkileridir bu işleri analiz etmek uzay biliminden bile daha zordur çünkü elde edilen veriler bilimsel değildir her atılan bir adım yeni bir olasılık teşkil eder.
Size tavsiye edeceğim kanallar: